Király Kupa

Fogadáskészítős duplázónk van az Atlético - Sevillára

Ma kiderül, hogy az Atlético vagy a Sevilla csatlakozik a spanyol kupa elődöntős mezőnyéhez.

Egy párharc maradt hátra a spanyol Király Kupa negyeddöntőiből, ez pedig egy ígéretes derbi az Atlético Madrid és a Sevilla között. Két igazi kupaspecialista csapatról van, amely nagyon érti ezt a műfajt, ugyanakkor a Sevilla idei mélyrepülése okán nem kérdés, hogy ebben a felállásban ennek a párharcnak az Atlético Madrid a favoritja.

 

Csapathírek

Ugyan a Sevilla az előző körben underdogként szép győzelmet aratott a Getafe vendégeként, a hétvégén azonban nagyon csúnya verésbe szaladt bele a Girona (1-5) otthonában. Bármennyire is furcsa leírni, az andalúzok a bajnokság felét elhagyva még mindig a kieső zóna környékén tanyáznak, a hétvégi Osasuna elleni hazai meccset pedig kulcsfontosságú lehet. Ezzel együtt a kupát sem fogják dobni, hiszen csak innen tudnak kvalifikálni a nemzetközi porondra.

Ami a vendégek keretét illeti, Youssef En-Nesyri az Afrika Kupán szerepel, Nemanja Gudelj, Dodi Lukebakio és Kike Salas még mindig sérült. Ezzel együtt is sokat javult ezen  a téren a Sevilla helyzete, a várható kezdőcsapatuk pedig közel a legerősebb összeállítás lehet.

Az Atlético még nem tett le a dobogóról a bajnokságban, de neki is a kupa lehet a 'megmentő' sorozat. Minden esélyük meg is van a továbbjutásra, hiszen hazai pályán még veretlenek a szezonban, ráadásul Simeone rendelkezésére állnak a kulcsemberei is, bár Thomas Lemar, Cesar Azpilicuetaand, Vitolo és Reinildo nincs meccskeretben.

[4405512] 2024-01-25 21:00:00 Atlético Madrid - Sevillax

Mire érdemes fogadni?

A két csapat karácsony előtt találkozott ugyanitt egymással és akkor egy szoros 1-0-s végeredmény született. Mivel élnek még az emlékek a játékosokban arról a meccsről, nagyon más forgatókönyvet nem várunk, mint akkor. Kemény harc a mezőnyben, feszült taktikai csata két olyan csapat között, amely nagyon érti a kontrázás műfaját. Hamisítatlan spanyol kupaderbi lehet ez, amelyen szerintünk nem születik vendéggyőzelem, nem látunk 4 vagy több gólt és nem lesz 14 vagy több sarokrúgás sem.


✅ Tipp #1: 1X + 3.5 gól alatt + 13.5 szöglet alatt @2.00

Fogadási határidő: január 25. 21:00

[4405512] 2024-01-25 21:00:00 Atlético Madrid - Sevillax;