La Liga

Bátor lapos tippünk van a Real kötelezőjére

Papíron nem lehet gondja otthon a Blancóknak, és mi emiatt is választottuk ezt a tippet.

Girona-Atlético Madrid meccsel zárul a La Liga 19. fordulójának szerdai játéknapja, ami már csak azért is érdekes, mert ha a csodacsapat nem győzi le a Matracosokat, a Mallorcát fogadó Real Madrid pontelőnnyel állhat az élre. Ancelottiék dolga látszólag igen könnyű lehet.

És ha már az olasz mester: mostanra hivatalossá vált, hogy 2026-ig Carlo marad a Blancók trénere, valószínűleg részben a brazil szövetségben uralkodó állapotok miatt is. Ennek persze biztosan örülnek a spanyol fővárosban, hiszen az olasz igazi sikeredzőnek számít, papírforma szerint pedig idén jöhet az újabb trófea és bajnoki cím.

Az idén parádézó Vinícius újra bevethető, így a Rodrygóval való páros komoly veszélyt jelent majd a vendégekre nézve. Ancelottinak mindössze Militao és Mendy sérülése, valamint Nacho eltiltása miatt fájhat a feje, viszont többen is felépültek, így az opciók tulajdonképpen még bővültek is.

Bár impozáns a Mallorca hat veretlen találkozója, nincs sok esélye a vendégeknek a Santiago Bernabeúban a pontszerzésre, ahogyan ez hosszú évek óta nem is sikerült számukra - az utolsó három madridi meccsen például 12-2 volt a gólkülönbség.

Ebben a meccsben benne van egy habkönnyű 90 perc, így hiába képes idegenben kemény meccseket játszani a Mallorca, szerintünk a lapokra esküdni rossz ötlet. A Real idén kevés lapot kap otthon, ha pedig nagyon sima lenne a találkozó, akkor különösen nem lenne ok a durvulásra.


✅ Tipp #1: Real Madrid 1.5 lap alatt @2.15

 

Fogadási határidő: január 3. 19:15