NB I

Adok-kapok lehet a Kövesd-ZTE meccs vége

  • varin

A Zalaegerszegnek élet-halál kérdése lenne minden pont, így Mezőkövesden is remek mérkőzésre van kilátás.

Egyre nagyobb bajba kerül a Zalaegerszeg, amely néhány héttel ezelőtt még a felsőház kapuját ostromolta. Boér Gábor együttese borzalmas hétvégét zárt, és nem csak a Vidi elleni vereség miatt, de a riválisok is szinte mind pontot szereztek, így a forduló előtt már csak a több győzelem tartja a vonal felett a kék-fehéreket. A Zete szerda délután Mezőkövesdre látogat, ahol nagyon nehéz a győzelemben bízni.

{"headTitle":"Mezőkövesd-Zalaegerszeg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-03 15:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mezőkövesd","odds":"2.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Zalaegerszeg","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Mint azt Salló István, a csapat sportigazgatója is kifejtette, rettenetes jelenleg a helyzet a csapatnál. Több játékos sérült, beteg vagy eltiltott, így messze van az optimális helyzettől most a Zalaegerszeg. A Fehérvár ellen is több hiányzója volt Boér mesternek, a maródiakhoz pedig most a kiállított Tanasin is feliratkozott. 

Ugyan a csapatnak sikerült a kupában a továbbjutás, miként hatpontos rangadót is nyert az előző körben az Újpest ellen, ám a Fehérvár ellen nagyon gyenge és impotens játékot mutattak be a zalaegerszegiek.

A ZTE december 19. óta csupán öt pontot szerzett a nyolc lejátszott meccsén, gólt viszont 18-at is kapott.

Bezzeg a Mezőkövesd! Pintér Attila csapata csak úgy szárnyal, a veretlenség pedig december 5-e óta tart, amikor is éppen a szerdai rivális otthonában kaptak egy hármast Cseriék. Az otthon rettenthetetlen oroszlánként, idegenben szelíd kiscicaként futballozó Kövesd az előző körben Miskolcon remizett, amellyel nehéz helyzetbe sodorta a megyei riválist. A Kövesd számára azonban minden bizonnyal már a kupa élvez elsőbbséget, hiszen a bajnokságban a kiesés aligha veszélyezteti a csapatot, míg a bronzérem is elérhetetlennek látszik.

Augusztusban képes volt a Zalaegerszeg egy pontot szerezni Mezőkövesden, míg majdnem napra pontosan egy éve nyerni is tudott a Zeg. Az idei leányzó fekvése azonban nagyon más, a 3 pont egyértelműen a hazaiaknak áll. Olyan nagyon azonban nem lövünk mellé, ha gólokat sejtünk ettől a 90 perctől. A Zalaegerszegnek támadnia kell, a Kövesd pedig otthon bárki ellen jó 2-3 gólra. 

{"headTitle":"Mezőkövesd-Zalaegerszeg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-03 15:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3371073] 2021-03-03 15:15:00 Mezőkövesd Zsóry - Zalaegerszegx;