Serie A

Milánói gólokkal nyernénk hétfőn

  • varin

Mumusához látogat a Bologna, gólparádé készülőben Milánóban?

Különösebben nagy meglepetés nélkül ért vége a Serie A szombati és vasárnapi játéknapja, így a papírformát a Bologna boríthatja egy esetleges milánói győzelemmel. Szinisa Mihajlovics fiai underdogként látogatnak az iparvárosba, ráadásul az elmúlt években nem is termett sok babér számukra a Milan ellen.

{"headTitle":"Milan-Bologna","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-21 20:46","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Milan","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Bologna","odds":"5.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Kicsit döcögősen kezdődött ugyan a szezon a Milannál, hiszen a Shamrock elleni EL-meccset "csak" 2-0-ra nyerte a társaság idegenben, ráadásul csütörtökön a bombaformában lévő Bodö/Glimt érkezik a San Siróba. Ám kétségünk azért ne legyen, hogy Stefano Pioli mesternél elsőbbséget élvez a Serie A, így legjobbjait vetheti majd be a Bologna ellen is.

Az új igazolások közül ezúttal senkit sem találunk a tervezett kezdőben, így Brahim Diaz vagy Sandro Tonali vélhetően a kupameccsre pihen, de azért Ante Rebic vagy Zlatan Ibrahimovic neve így is garancia a gólokra.

Válaszd a legnagyobb bónuszt, válaszd a cbetet!

Ami a másik oldalt illeti, Bolognában nagy vándorlás volt a nyáron, ám főleg létszám felettivé vált perememberek távoztak, fontosabb játékos nem jött és nem is ment. A Bolognának így nem néz ki sokkal jobb szezont, mint a tavaly 12. hely, sőt mi inkább a kieső régióba száműznénk a piros-kék csíkos mezeseket.

Az elmúlt években a Milan simán uralta a párharcot, 2016 januárja óta egyetlen 0-0-t tud csak felmutatni a Bologna, így a hazai sikerben nem kételkedünk most sem. Mindazonáltal egy jó kis gólparádé bőségesen benne van, hiszen ha csak az elmúlt hét meccsét nézzük, összesen 23 gólt láthattak a nézők. Mindez előrevetíti azt is, hogy legalább két milánói gólra lesz majd szükség a hazai siker megszületéséhez.

{"headTitle":"Milan-Bologna","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-09-21 20:46","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Milan 1.5 gól felett","odds":"1.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3428771] 2020-09-21 20:45:00 AC Milan - Bolognax;