NB I

Szép pénzt nyerhetünk a Puskás-Lokin

  • varin

Papíron országos fix a Puskás győzelme, de az elmúlt hetekben láttunk már furcsaságokat.

Igen hektikusan alakul eddig a Carillo-éra Debrecenben, látszólag ugyanis a spanyol szakvezető underdogként tud eredményeket elérni új csapatával. Ez akár jó jel is lehet a vasárnap délutáni mérkőzésre, hiszen a Loki úgy látogat el Felcsútra, hogy győzelmi esélyei igen csekélyek, ugyanakkor ezekben a hetekben gyakori vendég a meglepetés az OTP Bank Ligában.

3612188

Egy héttel azután, hogy a Loki győztesen távozott Székesfehérvárról, a hosszú ideje nyeretlen Mezőkövesd lőtt egy laza négyest a Hajdúságban. Miután Charlestonék négy meccs alatt csak egy gólt kaptak, már azt hihették a debreceni hívek, hogy Carillo összekapta a védelmet, ám a borsodi csapat Cseri Tamás nélkül is megmutatta, mennyire nincs ez még így. A Loki tehát továbbra is két győzelmet számlál november eleje óta, a Ferencváros és a MOL Fehérvár ellenit.

A sormintába tehát elvileg tökéletesen illeszkedni egy felcsúti győzelem, hiszen az oddsok alapján sincs sok esélye a Cívisvárosnak, ám kiváló példa állhat a debreceni szemek előtt, hiszen az MTK egy héttel ezelőtt érett, kreatív játékkal, gyakorlatilag simán nyert az ékszerdobozban.

"Bár az első húsz perc rendben volt a Mezőkövesd ellen, sajnos sok technikai és taktikai hibát vétettünk a kilencven perc során. Kielemeztük a találkozót, a héten pedig arra törekedtünk, hogy kijavítsuk az akkor elkövetett hibákat. Úgy gondolom sikerült, és felkészültünk a felcsúti bajnokira" - nyilatkozott a spanyol tréner.

Carillo kiemelte, hogy hiába van a csapatok között 8 hely és 18 szerzett pont, mégis a Loki lőtte a több gólt, amelyből arra következtet, hogy a felcsúti gárda szervezett, melynek a kontrajáték az erőssége.

Ami a túloldalt illeti, a Puskás veresége kicsit a semmiből jött, talán Markekék a Fradi, a Vidi és a Kövesd legyőzése után már könnyebb riválisként tekintettek a kiesőhelyen lévő MTK-ra, az könnyelmű volt a részükről - a kékek erejét mutatja, hogy szombat este a Ferencvárostól is pontot csentek. Természetesen Hornyák Zsolt csapata így is remek szezont tudhat a magáénak, a tréner dolgát viszont két eltiltás is nehezíti, hiszen Alexandru Balutát 4 meccsre tiltották el ütés miatt, míg Luciano Slagveer kisárgázta magát, így vélhetően Skribek Alen a kezdőben kap majd lehetőséget.

Érdekes 90 perc lesz, szerintünk itt a lapokban érdemes keresni az értéket. Az odavágót Pintér Csaba vezette, aki most a visszavágót is megkapta, Debrecenben viszont kevésbé őrizhetnek jó emlékeket a sporttársról, hiszen összesen 6 figyelmeztetést osztott ki a 0-3 alkalmával, Németh Krisztiánt pedig ideje korán zuhanyozni küldte. Noha a Loki idegenben igen kevés lapot kap, a 3 sárga azért alap kéne legyen, ilyen szorzóért pedig azt is bevállaljuk, hogy a hajdúságiak kapják most is a több büntetőpontot.

{"headTitle":"Puskás Akadémia-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-02-20 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen 2,5 lap felett","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Legtöbb büntetőlap: Debrecen","odds":"2.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3612188] 2022-02-20 15:30:00 Puskás Akadémia - DVSCx;