Nemzetek Ligája

Hatalmas meccset ígér a lengyel-olasz csata - íme a tippünk

  • varin

Parádés formában érkeznek a csapatok a lengyelországi 90 percre. Remek meccshez biztonsági tipp dukál.

Izgalmas 90 perc vár ránk Gdanskban, ahol a lengyelek fogadják vasárnap este az olaszokat. A két válogatott remek mérkőzéssel melegített erre a meccsre, ám hiába az öt, illetve hat rúgott gól, most óriási gólparádét ne várjunk.

{"headTitle":"Lengyelország-Olaszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-11 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lengyelország","odds":"3.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Olaszország","odds":"1.99","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Ahogyan azt sejteni is lehetett, mindkét fél tartalékolt a felkészülési találkozón. Amíg a lengyelek például Lewandowski pihentetésével lőttek egy ötöst a finneknek, addig az olaszoknál Immobile vagy Jorginho kapott pihenőt a Moldova ellen 6-0 alkalmával, jelezve, hogy a prioritási listán a Nemzetek Ligája-szereplés a barátságos találkozók előtt van.

Kell is mindkét csapatnak a három pont, hiszen a lengyelek Hollandiában botlottak, míg az olaszoktól a bosnyákok csentek pontot, ráadásul Cilessenék a borzalmas formában lévő, kudarcot kudarcra halmozó Bosznia ellen jó eséllyel megszerzik újabb győzelmüket.


Bízz a profi tippmesterekben, csatlakozz a Logibethez! Ha nincs időd elemezni vagy nem vagy sikeres a sportfogadásban, helyezd bizalmad a profi tipsterekbe!


Ami a várható kezdőcsapatokat illeti, a hazaiaknál a kezdőben ragadhat a finnek ellen mesterhármast jegyző Grosicki, de bekerül az előző kezdőhöz képest Klich, Lewandowski vagy Piatek is. Az olaszoknál szinte teljes lesz a sorcsere, hírmondónak Biraghi és El Shaarawy maradhatnak, míg a Fáraó mellett Chiesa és Immobile felelhet a gólokért. 

Nagyon jó kis meccs vár ránk Gdanskban, hiszen mindkét fél remek Eb-selejtezőkből és jól sikerült felkészülésből érkezik. Fogadási szempontból nem egyszerű találkozó, a lengyelek otthon győzelemre fognak játszani, ám nem véletlen, miért is favorit a Squadra Azzurra idegenben. Nem lesz hatalmas gólparádé, de unatkozni sem fogunk, így egy olyan tippre esküszünk, amelybe rengeteg, nem túl meglepő eredmény belefér.

{"headTitle":"Lengyelország-Olaszország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-11 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólszám: 1-3","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3287022] 2020-10-11 20:45:00 Lengyelország - Olaszországx;