Serie A

Végigtippeltük a pénteki olasz meccseket - íme a 4 meccs 4 legjobb tippje

Minden pénteki meccsre van valami gondolatunk. Íme cikkünk.

4 olasz mérkőzést is rendeznek pénteken este, a nagyok közül a Lazio és a Milan is pályára lép, méghozzá idegenben, favoritként. Lássuk röviden, mi is várható a 4x90 perc alkalmával.

 

Empoli-Lazio

2015 után győzné le ismét az Empoli a Laziót, amely az Inter elleni elveszített bajnokihoz képest szinte teljesen új védelemmel érkezik erre a találkozóra. Egyik fél sem nyert bajnokit már egy ideje, gy nem meglepő, hogy a Sasokkal duplázhatunk. A két fél elmúlt négy bajnokiján 16 gól esett, és bizony mi most is rámegyünk a gólokra egy bitang szorzóval, ugyanis mindkét csapatnál a hátsó sor lesz a legtartalékosabb.

 

✅ Tipp #1: 3.0 gól felett @2.98


Sassuolo-Genoa

Továbbra is csatárproblémákkal küzd a Genoa, ugyanis sem Retegui, sem Messias nem bevethető - de ez látszik is a csapat teljesítményén, hiszen az iparvárosiak az utolsó 11 meccsükön maximum egyszer találtak be. Ez bravúros módon a Juve ellen például egy remit ért, és az idén meglepően gyenge Sassuolo ellen sem egyértelmű underdog a Genoa. Mi ezen a meccsen bizalmat szavazunk a hazaiaknak, a gólerős játékuk, kombinálva egy biztonságos ázsiai hendivel, jó kombinációnak tűnik.

 

✅ Tipp #1: Sassuolo +0 @1.63

 

Monza-Fiorentina

Remek formájával egészen az 5-6. helyig küzdötte fel magát a Fiorentina, amely az utolsó három bajnokiján 7 pontot szerzett, emellett megnyerte a csoportját az EKL-ben és menetel a Coppában is. Monzába viszont legfontosabb játékosai nélkül utaznak Italianóék, hiszen Bonaventura és Nico Gonzalez is sérültek, így lehet szoros találkozó a U-Power Stadionban. A hektikus Monza ellen körülbelül bármi előfordulhat, de valószínűleg azért gólokban nem lesz hiány. Tavaly oda-vissza zöldült a BTS, és most is ezt várjuk.

 

✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt @1.72


Salernitana-Milan

Hiába vezetett még a félidőben Bergamóban a Salernitana, végül Gasperiniék egy négyest vágtam a sereghajtónak, így maradt továbbra is utolsó a Salerno. Hazai pályán a Milan ellen sem esélyesek, amely a Monza elleni 3-0-val melegített erre a találkozóra. 1.50 körüli oddsért nem jó ötlet behúzni ide a "V"-t, a Salernitana tavaly és két éve is rabolt pontot a Milantól, viszont a lapokra van egy jó ötletünk. A spori a híresen underes Daniele Doveri lesz, vele pedig bízhatunk a kevés sárgában.

 

✅ Tipp #1: 5.0 sárga lap alatt @1.50