Serie A

Vakmerő kombink van a pénteki olasz rangadóra!

  • varin

A legnagyobb kérdés, hogy vajon a Lazio beáldozza-e a pénteki bajnokit a müncheni kirándulás oltárán vagy sem.

Lazio-Milan rangadóval kezdődik meg a Serie A 27. fordulója, vagyis az ezüstéremért küzdő vendégek a 4. helyet megcélzó hazaiakkal találkoznak. A 90 percre azért pénteken kerül sor, mivel kedden már Münchenben van jelenése a Sasoknak, ez pedig elvileg akár meg is határozhatja a csapat hozzáállását és a kezdőcsapatot is.

4230797

Bár a Milan is érdekelt az EL-ben, azért nem vennénk rá mérget, hogy a második számú kupasorozat van most fókuszban, miközben még a második hely is elcsíphető. Ráadásul a Rossoneriknek elviekben könnyű dolguk is lehet a Slavia Prága ellen, így fókuszálhatnak a pénteki összecsapásra, főleg mivel csak csütörtökön utaznak Csehországba.

A forma azonban kicsit döcögős mindkét oldalon, bár ezt a Lazio kapcsán már sokszor leírhattuk. Most viszont Stefano Pioliék is három nyeretlen meccsből érkeznek és bár a Rennes elleni 3-2-es vereség nem különösebben érdekes, viszont a Monza-Atalanta duó ellen szerzett 1 pont már korántsem túl üdvözítő.

Érdekes kérdés lehet viszont a Lazio hozzáállása, amely a 8-9. helyről kezdi meg a fordulót. Sarriéktól 8 pontra van jelenleg a 4. hely, bár nem fogadnánk rá, hogy a Bologna formája kitart. De azért annak a valószínűsége, hogy a szezon végén a Sasok megelőzik a Bologna, Atalanta, Roma, Fiorentina, Napoli ötöst, szerintünk rendkívül kicsi. Ugyanakkor a kupában elődöntőt játszanak Zaccagniék, míg Münchenbe egygólos előny birtokában utaznak.

[4230797] 2024-03-01 20:45:00 Lazio - AC Milanx

A Gazzetta több ponton sem biztos a kezdőben, Vecino és Zaccagni például a padról kezdhetnek, de Gila és Hysaj visszatérhetnek, míg Patric és Rovella sérültek. Nagy kérdés, Sarri hogyan gondolkozik, érdemes-e igazán kockáztatni a keddi találkozót megelőzően.

Ami viszont azt mondatja velünk, hogy a Lazio nem engedi el ezt a 90 percet, az a zuhanyhíradóból érkező pletykacunami, Sarri jövőjét illetően. A napokban egy olasz újságíró szellőztette meg, hogy a gyenge bajnoki eredmények után a Lazio vezetősége idény végén elküldhetni a rutinos mestert, vagyis hiába a BL, a Sasok figyelme otthon sem lankadhat.

Milánóban kevesebb jelenleg a hiányzó, Jovics eltiltását tölti, a védelem pedig immáron közel teljes, így Kalkuli alighanem csak a padra ül majd.

Mi kemény meccset várunk és nem gondoljuk, hogy a Lazio vereséget szenved. Így egy fogadáskészítős ötlettel próbálkozunk a római 90 percre.


✅ Tipp #1: 1x + 4.5 lap felett @2.65

 

Fogadási határidő: március 1. 20:45

[4230797] 2024-03-01 20:45:00 Lazio - AC Milanx;