Európa Liga

Túlbiztosított (?) fogadásunk van Sallaiék EL-meccsére

A csoportmeccs után a nyolcaddöntőben is összefut a Freiburg és a West Ham, az előjelek azonban hasonlóak.

Csütörtökön Sallai Roland is pályára léphet a Freiburg színeiben, az ellenfél pedig az a West Ham, akivel a csoportkörben is megmérkőztek már a freiburgiak. Oda-vissza megverték a németeket Moyesék, de a nyolcaddöntőben teljesen háromesélyes találkozóra van kilátás.

4430806

Kezdjük az előzetesünket a Freiburggal, ahol Sallai Roland hathatós közreműködésére is szükség volt a Lens elleni továbbjutást illetően. A német gárda ugyanis kétgólos hátrányból, hosszabbításban szenvedte ki a továbbjutást, a magyar játékos pedig két gólt vállalt. Azóta sajnos szürkébb meccsei jöttek Sallainak, azonban a Freiburg sem a legjobb passzban van.

A Bayern München elleni 2-2 ugyan mindenképp pozitívum, a bajnokságban legutóbbi hat meccsén nyeretlen maradt, ami még úgy is fájó, hogy kemény volt a sorsolás.  

[4430806] 2024-03-07 21:00:00 Freiburg - West Ham Unitedx

A West Ham a tavalyi KL-győzelem után idén az EL-ben menetel, egyelőre gond nélkül. A csoportból könnyedén jutott tovább a Topolya és az Olimpiakosz mellett, így a bajnokságra tudott koncentrálni David Moyes gárdája. A hetedik helyre ugrott elő a West Ham, pedig az elmúlt hetekben egy hatosba szaladt bele az Arsenal ellen, valamint a Manchester United is könnyedén győzte le őket.

A legutóbbi két meccsét viszont megnyerte a londoni alakulat, noha sem a Brentford, sem az Everton ellen nem brillírozott a gárda.

Új hiányzók nincsenek egyik oldalon sem, ezt a találkozót nem ez fogja eldönteni.

Mire érdemes fogadni?

A két csapat őszi meccsein is látszott, hogy nagy különbség nincs a két fél között, de a West Ham sokkal jobban sáfárkodott a helyzeteivel. A Freiburg nem nagyon tudott mit kezdeni azzal, hogy a West Ham mélyebben védekezett és egy zárt védelmet kellett volna feltörnie. A játékkép most is hasonlóan alakulhat, ami azt sejteti, hogy ha nem tud váratlant húzni a német gárda, újfent beletörhet a bicskája a londoniakba.

Három tippet raktunk a fogadáskészítőnkbe, ahol arra fogadunk, hogy maximum 1 góllal kap ki a WHU, legfeljebb 11 szögletet látunk és 5.5 kártya alatt maradnak a csapatok. Miután első meccsről van szó, két alapvetően sportszerű csapattal, így az eltolt határon még a spanyol Alejandro Hernandez játékvezetővel sem kellene gondnak lenni. A szögleteket tekintve pedig a West Ham kifejezetten kevés szöglettel operál már csak a játékstílusából is adódóan, a két őszi meccsen pedig hét és három szögletet hozott, így 12 szöglet alatt maradhatnak a felek.

Mind a három elég biztonsági tippnek ígérkezik, így egy bátrabb fogadáson 3.50-es szorzóért akár ennek a húzósabb változatát is be lehet próbálni.

{"headTitle":"Freiburg - West Ham United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-07 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: West Ham United +1.5 + 5.5 lap alatt + 11.5 szöglet alatt","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Fogadáskészítő: West Ham United +0.5 + 4.5 lap alatt + 10.5 szöglet alatt","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ

 

[4430806] 2024-03-07 21:00:00 Freiburg - West Ham Unitedx;