Európa Liga

A Leverkusen-vonatról nincs kiszállás...

  • gb1

A szezon során még veretlen Bayer csütörtökön újabb fociünnepet tarthat saját stadionjában.

A Bayer Leverkusen veretlenségi szériája egy hete komoly veszélybe került, hiszen a Qarabag otthonában 2-0-s hátrányba került a csapat. Wirtz és társai viszont az utolsó pillanatig küzdöttek a nagy sorozat életben tartásáért és végül össze is hoztak egy döntetlent, amely által természetesen a továbbjutási esélyeik is rendkívül kedvezőek lettek. A Tippmixprónál a németekre háromesélyesben sem kapunk még 1.20-at sem, de vajon tényleg örömfocit hoz majd a csütörtöki EL-kaland?

Csapathírek

A bakui odavágón Xabi Alonso több kulcsjátékosnak pihenőt adott, noha papíron így is lényegesen erősebb kezdőt rakott ki, mint a Qarabag. Wirtz, Granit Xhaka és Jeremie Frimpong akkor a padon kezdtek, de a spanyol taktikusnak hamar változtatnia kellett, a cserék pedig meg is hozták a várt eredményt. A Liverpool és Bayern München által is kiszemelt

Alonso vélhetően most nem bízza a véletlenre és tényleg a legerősebb kezdőjét küldi ki a gyepre, magabiztos előnynél pedig lehet majd cserélgetni.

Jó hír, hogy a hosszabb időre kidőlt Boniface már megkezdte a labdás edzéseket, így a válogatott szünet utáni hetekben már visszatérhet. Mellette Arthur és Matej Kivár nem bevethetők, míg a vendégeknél elvileg nincsenek hiányzók, bár a csapat egyik legfontosabb játékosa, az első felvonáson betaláló Juninho nem 100 százalékos.

Az odavágón a 100 millió eurós piaci értékű Wirtz beállítása után nem sokkal már be is talált, de nem ez volt az első a szezon során, hogy ő mentette meg csapatát a vereségtől. A hétvégi, Wolfsburg elleni bajnokin is eredményes volt a 20 éves zseni, aki az EL-ben már hét találatból vette ki a részét.

[4430814] 2024-03-14 21:00:00 Bayer Leverkusen - Qarabag FKx

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Mire érdemes fogadni?

A Leverkusen immár nem kevesebb, mint 36 tétmeccse veretlen és a szezonban továbbra sem talált rajta fogást senki. A Qarabagot ősszel már vendégül látta a BayArenában, akkor sok köszönet nem volt az azerieknek, akik csúfos 5-1-es vereségbe futottak bele. Alonsóék hazai mérlege az utóbbi 19 összecsapáson 17 győzelem és két döntetlen, talán ezeket olvasva nem kell túlragozni ezt a találkozót sem. Úgy véljük, hogy a várakozásoknak megfelelően a Leverkusen végig kézben tartja majd a visszavágót és ha a vártnál kicsit nehezebben is, de győzelemmel jut tovább. Így végül az alábbi pontos eredmény kombinációt néztük ki a meccsre, amely a csapat utóbbi 3/2 meccsén zöldült is volna a BayArenában.

{"headTitle":"Bayer Leverkusen-Qarabag","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1-0, 2-0 vagy 3-0","odds":"2.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4430814] 2024-03-14 21:00:00 Bayer Leverkusen - Qarabag FKx;