Darts

Erre fogadunk Sherrock meccsén - tippek a Premier League-re!

Február 13-án, csütörtökön este Nottinghamben, a Motorpoint Aréna színpadán folytatódnak a 2020-as Premier League Darts küzdelmei.

A játéknap slágermeccsén a skótok két világbajnoka, Gary Anderson és Peter Wright néz majd farkasszemet egymással, míg a beugrós ezúttal Fallon Sherrock lesz. Ismételten izgalmas este elé nézünk, lássuk, hogy mire éri meg fogadni!

Premier League Darts, 2. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:15 Rob Cross - Nathan Aspinall 2.50 4.15 2.20
20:55 Gerwyn Price - Michael Smith 1.90 4.25 2.95
21:35 Gary Anderson - Peter Wright 2.54 4.25 2.10
22:15 Glen Durrant - Fallon Sherrock 1.30 6.00 6.50
23:00 Daryl Gurney - Michael van Gerwen 6.00 5.50 1.35
KÉREM AZ 500 EURÓ GIGABÓNUSZT!

A notthinghami show-t két angol, Rob Cross és Nathan Aspinall összecsapása nyitja, ami talán a forduló legnehezebben tippelhető meccse. Előbbi remizett, utóbbi nyert egy hete, viszont Cross volt az, aki meggyőzőbb játékot tett a színpadra. Aspinallnak mondjuk nem volt egyszerű dolga, hiszen a beugrós, hazai kedvenc John Hendersonnal játszott. A nagy felhajtás szépen rá is nyomta a bélyegét a skót játékára, aki meglehetősen lehúzta az angol teljesítményét is.

Asp azért a hétvégén megmutatta, hogy jóval élesebb formának örvend, mint amit Aberdeenben mutatott, ugyanis 

a vasárnapi Players Championship versenyt úgy húzta be, hogy például Peter Wrightot 117.45-ös (!) körátlaggal verte és dobott egy 9 nyilast is.

Cross-nak már kevésbé sikerült jól a két hétvégi verseny, ráadásul tavaly mindkét meccsét elveszítette Aspinall ellen. 

Ettől függetlenül nüanszok dönthetnek most kettejük csatáján, de mi inkább Aspinall felé húzunk, éppúgy, mint az oddsmesterek, akik hátsó pályán is favoritnak hozták ki. 
 


Az est második meccsén Gerwyn Price és Michael Smith érkezik majd a tábla elé. Az angol vereséggel kezdett az újonc Glen Durrant ellen, míg a walesit csak a szele csapata meg a vereségnek, de végül nagyot hajrázva ikszre mentette a meccset Rob Cross ellen. 

Eléggé hullámzott Price játéka Aberdeenben, 4-2-ről került 4-6-os hátrányba, majd ismét megrázta magát és dobott egy 12 és 13 nyilas leget. Bőven benne van az erős teljesítmény a játékában, viszont stabilizálni kellene a formáját. Smith-t éppen a hétvégén győzte le és a tavalyi két utolsó összecsapásuk is a walesi javára dőlt el, így inkább Price-t favorizáljuk ezen a meccsen. 

Igazi ínyencségnek ígérkezik a játéknap harmadik mérkőzése, melyen a kétszeres világbajnok Gary Anderson és a regnáló világbajnok Peter Wright méri majd össze a tudását. Előbbi egy nagy hajrával szerezte meg a két pontot Abderdeenben, míg utóbbi orra elől Michael van Gerwen vitte el a győzelmet. Wright nagyon sajnálhatta azt a meccset, mert az elején rengeteg lehetőséget szalasztott el, ami a végére meg is bosszulta magát. 

Nincs könnyű helyzetben "Snakebite", mert egy egyre jobb formában dobó Andersonnal találkozik. A Repülő skót a hétvégi Players Championship versenyek közül a szombatit megnyerte, sorra hozta a 100+ körátlagokat és gyakorlatilag esélyt sem adott a többieknek, pedig Whitlock, Cross, Price és Lewis is az útjába került. 

Brutális meccsnek ígérkezik ez a két skót között, amiben bőven benne van, hogy végül pontosztozkodással zárul - erre a     4.25-szörös pénzt fizet.

Megérhet egy kis pénzmagot a döntetlen, mint ahogyan az is, hogy dobnak legalább hét 180-at. 

A két skót után két angol feszül egymásnak, méghozzá az újonc Glen Durrant és a kihívó Fallon Sherrock. Ez a párharc is csemegének ígérkezik, főleg, ha Sherrock meg tudja ismételni azt a játékot, amivel a világbajnokságon történelmet írt. Ami biztos, hogy a közönség teljes vállszélességgel az angol hölgy mögé áll majd, ez pedig bőven lehet befolyásoló tényezője a meccsnek. 

Nagyon nehéz meccs elé néz Durrant és nem is vennénk mérget arra, hogy begyűjti a maximálisan megszerezhető két pontot. 

Fogadás szempontjából arra tesszük a tétünket, hogy Duzza nem dob kettőnél több 180-at. Egyrészről nem ebben a legjobb, másrészről, ha nem tudja kizárni, hogy egy hölggyel játszik, akkor pláne döcöghet a szekere. 
 

>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM AZ 500 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Az est utolsó mérkőzésén Daryl Gurney és a világelső Michael van Gerwen feszül egymásnak, ami talán a forduló legsimább meccsét hozhatja. 

Az északír formája ugyanis bőven hagy kívánnivalót maga után, tudása alatt játszott a Mastersen, a múlt heti fordulóban és a hétvégi Players Championship állomásokon is. Úgy tűnik, hogy kisebb gödörbe került Gurney, amiből ha nem tud néhány forduló alatt kikecmeregni, akkor könnyen a vonal alatt találhatja magát. 

Noha Van Gerwen sincs élete formájában, de azért jó dartsot kell ellene a színpadra tenni, ahhoz, hogy le lehessen győzni. Gurney-ben jelenleg ezt nem érezzük, ha pedig nem tud igazán felpörögni, akkor egy nagyobb verésbe is bele nézhet. 
 

Tudtad?

 

 

 

 

A     500€-s gigabónusza a piacon elérhető egyik legnagyobb összeg, amelynek kipörgetése egyáltalán nem lehetetlen, feltételei pedig igen egyszerűek, kiskapuk és egyéb akadályozó tényezők nélkül. Ide kattintva minden részletet megtalálsz a bónusszal és a regisztrációval kapcsolatban!

{"headTitle":"Premier League, 2. forduló","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-13 20:15","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket és kaszálj hatalmasat!","footerLink":"https://www.hatharomhun.com/fogadoirodak/cbet/go","events":[{"eventTitle":"Cross - Aspinall: Aspinall nyer","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Price - Smith: Price nyer","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Anderson - Wright: 180-ak száma 6.5 felett","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Durrant - Sherrock: Durrant 180-as dobásainak száma 2.5 alatt","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Gurney - Van Gerwen: Van Gerwen nyer","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}