Bajnokok Ligája

Német garanciánk van erre a tippre

  • varin

Mindenképpen nyernie kell mind a Sahtarnak, mind az Atalantának. Tudjuk, mi sülhet ki ebből...

Aligha telt bármelyik futballszeretőnek unalmasan a kedd estéje, no de szerdán sem fogunk a kardunkba dőlni a semmittevéstől. Minden csoportban lesz tétmeccs, mi pedig most kora estére kínálunk izgalmakat, amikor is az olasz Atalanta az ukrán Sahtar Donyeck vendége lesz.

{"headTitle":"Sahtar Donyeck-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-11 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sahtar Donyec","odds":"2.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Atalanta","odds":"2.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az már biztos, hogy a Manchester City továbbjutott és csoportelső, ennek szellemében tartalékos kerettel is utaztak el Guardioláék a horvát fővárosba. A jelenleg öt pontos Dinamo és az angolok hozzáállása vastagon befolyásolhatja az Ukrajnában történteket is, habár legrosszabb esetben az Európa Ligáért így is küzdhet majd a bergamói alakulat. Viszont sorsuk nem csak a saját kezükben van, hiszen ha a Dinamo otthon veri a Cityt, akkor nincs folytatás a BL-ben.

Ami az ukránokat illeti, győzelem esetén továbbjutnak, döntetlen esetén az angol pontszerzésnek kell szurkolni, vereség esetén pedig nem csak a BL, de az EL is úszhat.

A formák között nincs nagy differencia, az Atalanta is elég élesnek tűnik az elmúlt hetekben, jóllehet, a Verona ellen csak egy emberelőnyös, hajrábeli góllal tudtak nyerni. Az ukránok viszont bőségesen tartalékolhattak erre a sorsdöntő meccsre, hiszen hazájuk bajnoksága már most lefutott, így némi túlzással ez lehet a teljes szezon utolsó igazán fontos 90 perce számukra.

Fotó: Clipfasthd

Akik követik a logibetes ingyenes tippeket, azok számára aligha lehet meglepő, hol is találtam meg az értéket. Már az odavágón sem láthattunk barátságos passzolgatatást, hiszen mindkét csapat négy sárgát kapott, ez pedig a mai meccsre csak fokozódhat.

Segíthet bennünket itt a játékvezető személye is, hiszen Felix Zwayer igazán bőkezű sporttárs, ha arról van szó. Az odavágón honfitársa, Tobias Stieler dirigált, aki szintén keménykezű, de Zwayerhez ő sem érhet fel. Stieler 8 lapja úgy született, hogy a nemzetközi meccseken 4.34 sárgát és 0.15 pirosat átlagol, míg Zwayernél ez a két adat 4.49 és 0.27.

Semmi nem indokolja tehát, hogy ez egy barátságos focizgatás lesz, minden adott egy durva kártyapartihoz.

{"headTitle":"Sahtar Donyeck-Atalanta","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-11 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5,5 lap felett","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3170147] 2019-12-11 18:55:00 Shakhtar Donetsk - Atalantax;