Sportfogadás

51-szeres oddsot is fogtunk a vb alatt - íme a legérdekesebb speciális tippjeink

Több volt a nagy kaszálás, mint a fájó bukta - összegeztük a speciális fogadásainkat a vb-n.

A világbajnokság lezárását követően tovább folytatjuk összefoglalóinkat. Korábban górcső alá vettük a csoportkörre leadott longtermjeinket, majd a csoportkörös beharangozókat, végül azt, hogy hogyan is végeztünk az egyenes kieséses szakaszban. Természetesen ezen kívül is töménytelen mennyiségű, érdekesebbnél érdekesebb tippekkel láttuk el az olvasókat, amelyekre érdemes most visszatekinteni. Ahogyan az lenni szokott, illik ezúttal sem csak a szépre emlékezünk.

Amikre büszkék lehetünk

Azonban hogy a szánk íze az egész cikk elolvasása alatt édeskés legyen, kezdjük mindjárt a legzsírosabb kaszálással, egy 51-szeres szorzóval. A Logibet vezető tippmestere, szerkesztőnk, varin a csoportkör végeztével hívta fel a figyelmet arra a tényre, hogy szokatlan módon még nem esett gól a világbajnokság mérkőzéseinek első perceiben, ám erre meccsenként 51-szeres pénzért lehet fogadni. A profit végül a hatodik mérkőzésen realizálódott, hiszen a dán Jörgensennek 57 másodperc szükségeltetett a horvát kapu bevételéhez, így ez a korai gól igen hamar óriási pluszba rántotta a teljes vb-t. Ezt követően egyébként hasonlóra nem volt példa, de a gigaprofit így is megjött, ami bőségesen kitarthatott a teljes vb-re.

Ez a gól gazdaggá tehetett minket a vb-n

Az első 0-0 is viszonylag későn érkezett el, hiszen 32 találkozó után még minden mérkőzésen láthattunk gólt. Noha a maradék 32 mérkőzésen is csak egyszer esett meg, hogy 0-0-ra végeztek a felek, szerencsére sikerült időben felhívnunk a figyelmet erre az anomáliára, hiszen a dán-francia találkozón már másnap behúztuk a pontos végeredményt, újabb szép summához juttatva olvasóinkat.

3.50-es szorzóért azt is sikerrel tippeltük meg, hogy olyan játékos nyeri az Aranycipőt, aki nem játszik döntőt, és mivel Harry Kane-nél landolt az elismerés, aki még csak érmet sem nyert, meglepően simán zöldült be ez a statisztikailag nagyon megalapozott tipp.

Update: Sajnos ezzel kapcsolatban úgy tűnik, mégsem lehet teljes a boldogságunk, hiszen a bukméker utólag érvénytelenítette a fogadást, arra hivatkozva, hogy fordítási hiba történt.

Több aspektusból is körüljártuk a Franciaország-Belgium negyeddöntőt, amelyen végül a gallok sikerét jól éreztük meg. Itt több francia és belga játékos esetében is vártunk legalább egy sárga lapot és végül Kante 4.50-ért, illetve Verthongen 3.50-ért be is gyűjtötte a cédulát, amely elődöntő lévén persze eltiltást nem ért.

Hiába búcsúztak viszonylag korán a portugálok, a vb talán legerősebb tippje egy percig sem forgott veszélyben. 1.61-es oddsért arra gondoltunk, hogy Cristiano Ronaldo szerzi a Real Madrid színeiben a legtöbb gólt, amely még úgy is igen simán zöldült, hogy CR7 ideje korán megállt négy találatnál.

Fotó: FIFA

A végül a döntőig menetelő horvátokat már a csoportkör alatt igen szép jövőre predesztináltuk, ám csak a legjobb négyig mertük repíteni őket, amely végül hatszoros pénzt jelentett a fogadóknak. A második helyezésük egyébként a legnagyobb szorzóval, 15-szörös pénz reményében volt fogadható.

És amik balul sültek el

A fél világbajnokság osztozott a torna legkevesebb gólján, így hiába vártuk, hogy majd Irán lesz a leggyengébb, az ázsiai ország óriási holtversenyben nyert csak. Persze a feltett tétünket gyakorlatilag így is visszakaptuk, de a fogadók számára sok bosszankodást jelentett a holtverseny miatti osztott nyeremény.

Vakmerő tipp volt, de végül elbukott, hogy Anglia és Belgium öngóllal dönti el a csoportelsőséget, miként Marokkó is messze a várakozáson alul szerepelt a tornán. Nem sikerült Coutinhóval megnyeretnünk az Aranycipőt, ahogyan meglepő módon az Aranylabda sem Kylian Mbappénál, hanem Luka Modricnál landolt. Emellett nem buktunk ugyan a fogadással, mert az esemény már nem volt fogadható cikkünk megjelenése után, de ezúttal nem európai spori kapta a döntőt.

Ez volt tehát a 2018-as labdarúgó-világbajnokság a Hathármon, mi összességében több, mint elégedettek vagyunk az eredményeinkkel és reméljük, ti is tudtatok profitálni cikkeinkből.

Nektek melyek voltak a legszebb fogásaitok, esetleg melyik tippünkkel nyertétek a legtöbbet?