TipPics

Holtversenyben nyerték a vesztett szelvények versenyét

Közkívánatra meghirdettük a szerencsétlen tippsorok viadalát, aminek a győztesei örökre megjegyeztek egy kapus nevet.

 

Véget ért a 2018-as oroszországi foci-vb, amelynek minőségéről és élvezhetőségéről erősen megoszlanak a vélemények. Ami biztos, hogy fogadási szempontból piszok nehéz torna volt, sajnos nekünk is sok kellemetlen percet okozott.

Még a torna elején közkívánatra meghirdettük a "Bad Beat TipPics"-szet, azaz a legszerencsétlenebb szelvények versenyét. Bár gyakran panaszkodtak kedves olvasóink, hogy miért csak a nyertes szelvények kapnak publicitást, a felhívásra mégsem tolongtak, de azért kaptunk jó pár peches fogadási igazolást.

Eljött hát az idő, hogy a vesztesek győztesét is felavassuk, hiszen mint ígértük, a legszerencsétlenebb szelvény tulajdonos nyereményekben részesül. Hű olvasóinknak aligha kell ezt a fogadást beumtatni, hiszen már korábban megemlékeztünk róla, de ne is szaporítsuk tovább a szót

a peches szelvények versenyét "kartal" és "bazsicsincsi" nevű olvasóink nyerték holtversenyben, ajándékként pedig Logibet-előfizetést és egy-egyhatharom.com-os pólóban részesülnek!

A két tipszter minden bizonnyal örök életre megjegyezte Yann Sommer nevét, hiszen nagyrészt a svájci kapusnak "köszönhetően" buktak egyaránt százezret. Emlékezzünk meg hát az ominózus jelenetről, amely 2-1-es svájci vezetésnél esett a Costa Rica elleni csoportmeccs 94. percében.

A vb és a peches verseny ugyan véget ért, de amennyiben valami különösen balszerencsés fogadást tudtok felmutatni, ne tartsátok magatokban és mi majd beszámolunk róla, hogy együtt vonhassuk le belőle a tanulságot.

FONTOS! A nyertesek a Logibet-usernevüket feltüntetve jelentkezzenek az info@logibet.com címen.