TipPics

Olvasónk telibe trafálta a döntő eredményét, kétezerből nyert hatszámjegyűt

A világbajnokság utolsó meccsére kevés gólt vártak a szakértők. A gólzsák kiszakadt, de volt akinek sikerült profitálni.

Vége. Vége és vége. Igen, vége lett a vébének, ezt már valószínűleg kismilliószor láttátok, olvastátok a moszkvai zárósípszó óta. Azt is többször hangsúlyoztuk, hogy milyen nehéz hónapon van túl a sportfogadó közösség, ám szerencsére legalább a helyosztó meccseken jött a papírforma és ezzel sokan tudták a hetek alatt felhalmozott mínuszt plusszba fordítani.

Hogy "manyson" nevű olvasónk a világbajnokság alatt milyen tippsorokkal támadt, arról nincs információnk, a fináléra leadott tippjei viszont megérdemlik a kalapemelést. A francia-horvátra, mint úgy általában az egyenes kieséses meccsekre 2.5 találat alatti eredményt vártak az oddsmesterek, ám ez az elképzelés meglehetősen hamar bukott.

Aligha bánta ezt manyson, aki két különböző, párját ritkító single fogadással szállt csatába. Az egyiken a 4-2-es pontos végeredményt trafálta telibe 110 (!) szeres szorzóért, míg a másikon a félidő 2:1 - vége 4+ gól opcióval szakított 54-szeres summát.

Mindkét szelvény zöldülése után összesen 164.000 forintot vághatott zsebre, tette ezt ezer-ezer kockáztatásával!

 

A nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes - vagy akár pechesen elúszott - szelvényeket!​