Nemzetközi foci

Ronaldónak Messi-mániája van, ezért igazolt el a Realtól

Ryan Giggs nyilatkozata alapján CR7 egy újabb érvet akart, hogy miért ő a jobb játékos, mint az argentin csillag.

Fotó: joe.co.uk

Általános elképedésre a Real Madridtól a Juventushoz igazolt Cristiano Ronaldo, aki Anglia és Spanyolország után a csizmát is meghódíthatja. Korábbi csapattársa, Ryan Giggs szerint éppen azért döntött így CR7, hogy még eggyel több érve legyen azt mondani, ő a jelenkor legjobb játékosa, nem pedig Lionel Messi.

"Nagyon meglepődtem, hogy Ronaldo végül távozott Madridból és a Juventust választotta. Óriási kihívás ez neki, de jó helyre igazolt, egy igazi sztárcsapathoz. Azért valljuk be, nem is mutat rosszul az önéletrajzban egy Manchester United, Real Madrid, Juventus trió.

Úgy hiszem, ő megszállottja annak, hogy jobb futballista legyen, mint a nagy riválisa, Lionel Messi. És most itt lehet neki még egy érv az igaza mellett: 'megcsináltam Angliában, Spanyolországban, a portugál válogatottal és most Olaszországot hódítom meg' - mondhatja ezek után. Lehet, hogy most kapjuk meg az igazi választ majd, hogy melyikük is a jobb játékos?" - nyilatkozta kissé meglepő módon a walesi szövetségi kapitány.

Ti hogy gondoljátok, mi áll valójában Ronaldo átigazolásának hátterében?

Football Italia