Átigazolás

A Real-fanok megszavazták, ki legyen az új CR7

Lázasan folyik a portugál klasszis utódjának keresése Madridban, több jelölt is van, ám a szurkolók vágya egyértelmű.

A futballtörténelem egyik legnagyszerűbb játékosát bizony nem könnyű pótolni, de Madridban megpróbálják. A nyáron távozó Cristiano Ronaldo helyére többen is pályáznak, és mint az a Marca kutatásából kiderül, a blancók hívei egyértelműen egy befejező csatárt látnának szívesen a luzitán helyén.

Fotó: Archív

A több, mint 200 ezer voks 26%-a ugyanis Harry Kane-re érkezett, aki a világbajnokságon is remek teljesítményt nyújtott. A 24 éves támadó azonban nemrég hosszabbította meg szerződését, így 2024-ig elkötelezett a Spursszel, ráadásul már többször is elmondta, szeretne a londoni klubbal sikereket elérni.

A szavazók 14%-a a PSG támadóját, Edinson Cavanit látná szívesen hófehérben, az uruguayi gólvágónak pedig jó esélye is van, hogy távozzon, hiszen Neymar (és lassan Mbappé) mellett lassan árnyékba szorul, illetve az ő megszerzése nem is lenne akkora kiadás, mint Kane-é.

A dobogó harmadik fokára Mauro Icardi került, szintén 14%-kal, és bizony az ő távozása sem tűnik lehetetlennek, hiszen az Internél már letett annyit az asztalra, amely alapján joggal próbálhatná ki magát máshol is.

Odds arra, hogy a Real Madridba igazol
Harry Kane 10.00
Edinson Cavani 3.75
Mauro Icardo 4.00
Robert Lewandowski 2.75
Álvaro Morata 26.00
Mohamed Salah 7.00

Érdekesség, hogy a listára felfért még Mariano, Lewandowski, sőt a 8%-ot kapó Morata is, de például Szalah-ra vagy Neymarra nem lehetett külön voksolni.

Szerintetek melyikük lenne méltó utódja Cristiano Ronaldónak?