Átigazolás

Újabb Real Madrid-sztár készül a Juvéba, a transzfer már januárban létrejöhet

  • gb1

Sajtóhírek szerint Cristiano Ronaldo lábnyomait követve érkezhet a torinói csapatba a Blancók ikonikus szélső hátvédje.

Marcelo, a Real Madrid brazil sztárja mindenképpen szeretné követni egykori csapattársát a címvédő olasz bajnok csapathoz. A bokorhajú védő már a 13. szezonját tapossa a Bernabéu gyepén - ezalatt négy bajnoki és négy Bajnokok Ligája-címet söpört be az alakulattal, de úgy tűnik számára is időszerűvé vált a dobbantás. 

Újra egyesíti erejét a két jó barát? fotó: Twitter

Közeli jó barátja, Ronaldo az El Confidencial szerint meghozta a kedvét a klubváltáshoz és már a téli átigazolási időszakban csatlakozna a 99 millió fontért Torinóba igazolt ászhoz. Mióta CR7 elhagyta Madridot, Marcelo csak árnyéka önmagának, de a portugál sem találja eddig a góllövő cipőjét - ezt többen a nehéz beilleszkedésének tulajdonítják, de Allegri a pechet jelölte meg fő indokként.

A két futballista ügynöke korábban egyaránt Jorge Mendes volt, aki biztosan fedél alá tudná hozni az üzletet, ám Marcelo karrierjét már a kevésbé ismert, de szintén jó nevű René Ramos egyengeti.

Amennyiben a létrejönne a 30 éves bekk átigazolása, könnyen lehet, hogy a Juvéban pozícióját vesztő Alex Sandro kerülni a helyére a Realban, az üzletből pedig mindkét csapat profitálhatna.