Sportfogadás

Hihetetlen, centimétereken úszott el a kétmilliót hozó fogadás - fotó

Egy brit fogadó öt fonttal küldte játékba parádés kombiját, ami az egyik valaha volt legszerencsétlenebb módon ment el.

Ritkán látott peches szelvényt töltött fel az egyik nagy külföldi bookmaker sportfogadója, aki annyira közel állt a mennybe menetelhez, hogy az még nekünk is fáj. A angol játékos a világbajnokság szombati játéknapjára egy meglehetősen bátor kombit álmodott meg, amelyen

  • 10-szeres szorzón megfogta a Mexikó - Dél Korea 2-1-es pontos végeredményét
  • Lukakuval két gólt lövetett Tunézia ellen 7-szeresért
  • végül Toni Kroostól a tizenhatoson kívülről várt egy találatot 15-szörös hozamért.
     

5 fontból 5250-et, azaz majdnem kétmillió forintot kaszált volna. fotó: Lee Robinson Twitter
 

A parádés tippsorral @1050-es oddsot generált és az első két pick zöldülése után már csak a die Mannschaft középpályásának villanására volt szüksége.

A továbbiakban talán már mindenki látta/olvasta mi történt, ám azt lehet sokan tudják felidézni, hogy honnét is született a mindent eldöntő gól. A németek a 95. percben jutottak szabadrúgáshoz a tizenhatoson kívül, ám Kroos egy okos kombinációt választva legurította a labdát Reus-nak, aki stoppolva készítette elő a mindent eldöntő lövést - centikkel a boxon belül!

Az internet persze egyből felkapta a páratlan pech-sztorit - a tweet 45 ezer fölött like-nál és 15 ezer plusz megosztásnál tart jelenleg. Volt olyan, aki azt javasolta, hogy a fogadóirodának ki kéne fizetnie az összeget, megmutatva ezzel, hogy törődnek a játékosaikkal. Egy másik ötlet szerint magának Kroosnak kéne kicsengetnie a gempát. Valószínűleg egyik forgatókönyv sem fog megvalósulni, ami viszont fix, hogy ezt a szerencsétlenséget nehéz lesz überelni. 


Korábbi felhívásunk alapján a hatharom.com TipPics rendszerébe továbbra is várjuk a Ti peches fogadásaitokat (is), amikkel Logibet-előfizetést nyerhettek!

Sport Bible