Sportfogadás

Hármas odds alatt a döntetlen, pakolják is szép számmal

A honi fogadók körében a pontosztozkodás a legnépszerűbb, de szépen eloszlanak a tétek az Uruguay - Oroszország derbin.

Hétfőn kora délután megkezdődnek a csoportkörök utolsó fordulói és az A jelű négyesben a házigazda az uruguayiak ellen biztosíthatja be az első helyét. 

1x2    
Uruguay Döntetlen Oroszország
2.80 2.90 2.65

Jelenleg mindkét együttes hat ponttal áll, de Cavaniék meglehetősen minimalista módon vívták ki ezt a pozíciót, mivel eddigi két meccsüket hasonlóan 1-0-ra nyerték. A La Celeste csak annyit adott ki magából, amennyi szükséges volt és egyáltalán nem biztos, hogy Oroszország ellen összetörik majd magukat a győzelemért.

Csercsecsov fia úthengerként kezdték a tornát.

A Szbornaja nyolc gólt vágott eddig és ezzel egalizálta az első két meccsen legtöbb gólt szerző házigazda rekordját, amit az 1934-es olasz csapat tartott.

Az Azzurri akkor a végső győzelemig menetelt, ezt azonban egyelőre azért nehéz elképzelni Szmolovékról, hiszen erősebb csapat még nem került az útjukba. Ami figyelemre méltó, az a csapat felfokozott fizikai állapota, hiszen bőven túlfutották eddig ellenfeleiket, így várhatóan Godinéknak is lesz gondjuk a rohamaikkal.

Fogadási szempontból egyértelműen adja magát a döntetlen, hiszen ezzel kéz a kézben léphetnének tovább az egyenes kieséses szakaszba. Jól tudják ezt a     tipszterei is, akiknek véleménye láthatóan abszolút háromfelé ágazik, de kisebb fölénnyel a @2.90-ért kínált remit bombázzák.

 

Szerintetek is reális forgatókönyv a pontosztozkodás?

 

[2059525] 2018-06-25 16:00:00 Uruguay - Oroszországx;