Foci-vb 2018

Érdemes lehet az orosz pontszerzésbe fektetni

Elérkeztünk a csoporfázis utolsó köréhez, az A csoportban viszont már minden lényegi kérdés eldőlt.

   
  1 x 2
Uruguay - Oroszország  2.80 2.90 2.65
Szaúd-Arábia - Egyiptom 4.20 3.50 1.80

Uruguay - Oroszország

Bár a világbajnokságot megelőző hetekben, napokban az orosz válogatottra sokan legyintettek, a házigazda alakulat ellentmondást nem tűrő játékkal két kör után bebiztosította továbbjutását az A jelű négyesből. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Egyiptom és Szaúd-Arábia csapatát sikerült legyőznie, amely válogatottak azért nem tartoznak még a bőven vett elithez sem, de a nyolc rúgott gól kalapemelést érdemel, a nagyarányú sikerek pedig komoly önbizalomfröccsöt adhatnak a játékosoknak. 

Az oroszok hétfő délután a szintén 100 százalékos Uruguay ellen vívják majd a csoportdöntőt. A dél-amerikai csapat két soványa 1-0-s győzelemmel ért révbe, a mutatott játékot illetően azonban komoly kritikák érték a csapatot. 

Az uruk gyenge pontjának a középpálya tűnik, a védelemben és a támadósorban viszont megvannak a klasszisok. A pálya középső harmadának viszont kulcsszerepe lehet az oroszok elleni meccsen is, hiszen a Szborjana éppen ezen a területen tűnik a legjobbnak.

A mérkőzés tétje a csoportelsőség, tehát nem feltétlenül lesz limonádémeccs, ugyanakkor mivel ennek a csoportnak a B-csoport (spanyol-portugál duó) adja az ellenfelet, túl sok jelentősége nincsen a helyezéseknek. Erre hajazva adta fel tippjét a mérkőzésre a Logibet tippmestere is, ha kíváncsi mi volt az, kattints ide!  

[2059525] 2018-06-25 16:00:00 Uruguay - Oroszországx

Szóval a helyezéseknek talán kevésbé van jelentősége, a presztízsnek viszont annál inkább. Az orosz válogatott nyilván szeretne 100 %-os teljesítménnyel bemasírozni az egyenes kieséses szakaszba, így a motiváció egyértelműen a hazaiak oldalán lesz. Az urukra sokkal inkább jellemző, hogy annyit adnak ki magukból, amennyit feltéten szükséges - lásd első két meccs - és mivel itt most nem igazán szükséges, komoly kételyeink vannak a motivációjukat illetően. 

 

  • Oroszország +0,5 AH @1.40    
     
  • Oroszország DNB@1.80    

 

Szaúd-Arábia - Egyiptom

Európai szemmel nem sok érdektelenebb mérkőzés lehet a szaúd-egyiptominál. Mindkét gárda kiesett, a mutatott játék alapján pedig teljesen jogosan. Nyilvánvalóan nem ütik meg az élcsapat szintjét, bár a második fordulóban mindkét válogatott teljesítménye sokat javult az első meccshez képest. 

Nyilván egyaránt győzelemmel szeretnének búcsúzni a tornától, de a bukmékerek szerint erre inkább Egyiptomnak lehet reális esélye, hiszen Szalah és társainak sikere 1.80-as átlagoddson fogadható, míg a szaúdiak sikere bőven négyszeres haszonnal kecsegtet. 

A két válogatott 2005-ben barátságos keretek között találkozott egymással, akkor az észak-afrikaiak 1-0-s sikert könyvelhettek el. 

Véleményünk szerint most is hasonló forgatókönyv valósulhat meg, de erre a mérkőzésre mi pre-match inkább most nem tippelnénk. 

186692

Kattints a képre és tippelj a vb-re Te is!