Magyar válogatott

Ez ám a meglepetés, esik a magyar válogatott szorzója!

Kedden este Costa Rica ellen zárja az évet a magyar válogatott. Bár véleményünk szerint semmi nem indokolja, a magyar csapat szorzója esésnek indult.

A magyar válogatott utolsó mérkőzésére készül kedden este a Gropuama Arénában, a barátságos találkozón a vb-résztvevő Costa Rica lesz a mieink ellenfele. Ahogy arról a hétvégén már beszámoltunk, a külföldi fogadóirodák nagyjából azonos esélyeket adtak a csapatoknak, mindkét együttes győzelme bőven kettes szorzó felett fizet. Sőt...

1x2    
Magyarország Döntetlen Costa Rica
2.62 3.20 2.62

Bár a fenti táblázat a magyar bukmékerek számait tükrözik, a külföldi piacokon változtak az esélyek.

A magyar csapat szorzója ugyanis esésnek indult, ezzel párhuzamosan pedig a Costa Rica-i győzelemé növekedésnek. Jelenleg a magyar győzelem 2.40-es átlagszorzó körül jár, míg a vendégsiker 3.05-ös átlagon áll.

A luxemburgi zakó után ez mindenképpen meglepetés, ugyanakkor közrejátszhat a dologban az is, hogy a spanyolok egy laza ötössel küldték haza a közép-amerikaiakat. Az sem titok egyébként, hogy Costa Rica jó pár kulcsembere nélkül utazott el az európai turnéra, a felkészülési meccseket pedig közismerten nem veszi túl komolyan az együttes.

Csakhogy hiányzók terén a mieink sem állnak túl jól, a csütörtöki meccshez képest Szélesi Zoltánnak újabb kimaradói lesznek: Fiola Attila, Guzmics Richárd és Elek Ákos mellé Varga Roland és Sallai Roland is kidőlt a sorból, így helyükre a megbízott kapitány Litauszki Róbertet, Nagy Dánielt, Márkvárt Dávidot és Varga Józsefet hívta be a keretbe.

Hétfőn délután egyébként kiderült, hogy a csapatkapitány Dzsudzsák Balázs sem tudja vállalni a játékot térdsérülése miatt.
A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gróf Dávid (Budapest Honvéd), Kovácsik Ádám (Videoton)
Védők: Bese Barnabás (Le Havre – Franciaország), Kádár Tamás (Dinamo Kijev – Ukrajna), Korcsmár Zsolt (Midtjylland – Dánia), Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva – Izrael), Litauszki Róbert (Újpest FC), Szabó János (Paksi FC), Vinícius (Videoton FC)
Középpályások: Balogh Balázs (Puskás Akadémia FC), Márkvárt Dávid (Puskás Akadémia FC), Nagy Ádám (Bologna – Olaszország), Nagy Dániel (Újpest FC), Pátkai Máté (Videoton FC), Varga József (Videoton FC)
Támadók: Böde Dániel (Ferencváros),  Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Németh Krisztián (New England Revolution – Egyesült Államok), Nikolics Nemanja (Chicago Fire – Egyesült Államok), Priskin Tamás (Ferencváros), Stieber Zoltán (D. C. United – Egyesült Államok), Ugrai Roland (Diósgyőri VTK)
[2640344] 2017-11-14 20:15:00 Magyarország - Costa Ricax;