Real Madrid

Ronaldo nem örülne egy másik sztárcsatárnak

A Real Madrid támadót keres, ám CR7 nem szeretne visszatérni a pálya szélére.

Spanyol lapértesülések szerint Karim Benzema és Gareth Bale gyengélkedése, valamint Kylian Mbappé máshova igazolása okán lázas csatárkeresésben van a Real Madrid. A Bayern München klasszisáról, Robert Lewandowskiról már évek óta hallani lehet, ám a Don Balon értesülései szerint Cristiano Ronaldo nem repes a boldogságtól a lengyel leigazolásának hírétől.

"Szeretne a Real Madridhoz szerződni Lewandowski, teljesen mindegy, hogy az ügynöke mit mond. Ugyanakkor közel 30 éves, márpedig Ruud van Nistelrooy kivételével nem sok ilyen korú érkezőre emlékezhetünk a Real Madrid történetében" - nyilatkozta Guillem Balague szakíró a Sky Sportsnak.

Lewandowski esetleges szerződtetése azonban akár azt is jelenthetné, hogy Cristiano Ronaldo újra a szélre szorulna, hogy középen a klasszikus befejező csatár Lewandowski megkapja az őt illető szerepkört. Mondani sem kell, a portugál klasszis nem szívesen mondana le gólszerző pozíciójáról, a kiszolgáló szerepe ugyanis kevésbé fekszik neki.

A 29 éves Lewát még 2021-ig szerződés köti a bajor gárdához, a Transfermarkt becslése alapján értéke körülbelül 80 millió euró.

A Real Madrid szerda este a Betist fogadja hazai pályán. A Blancók sikerére 1.10-es oddson fogadhatunk a    -nál.