NB I

Bajnoki címet vizionál a Puskás Akadémia új szerzeménye

  • varin

Patrick Mevoungou a világ végére is követné Pintér Attila vezetőedzőt.

Fotó: 24.hu

Izgalmas heteket élhet át a Puskás Akadémia népes szurkolótábora, az aranylábúak Pintér Attila vezetésével fokozatosan erősödnek. A volt szövetségi kapitány egyik nyári szerzeménye az a Patrick Mevoungou, aki Győrben és Mezőkövesden is együtt dolgozott a mesterrel és a klub honlapjának nyilatkozott első tapasztalatairól és céljairól.

Melyik csapat nyeri a bajnoki címet az NB I-ben?
   
Ferencváros 2.40
Videoton 2.40
Honvéd 7.00
Vasas 10.00
Újpest 15.00
Puskás Akadémia 25.00
Debrecen 30.00

"Az első benyomásaim alapján úgy gondolom, hogy a csapat egyszer bajnok lehet, mert megértjük egymást, barátokká, családdá válunk majd és ez nagyon fontos. Azonban még folyik az építkezés, két-három hetünk van még rajtig. A célom, hogy a Puskás Akadémia az egyik legjobb csapat legyen a ligában és a dobogóért játsszunk, máskülönben nem is szerződtem volna ide. Azt gondolom, a vezetőedzőnkkel ez sikerülhet is."

A 31 éves középpályás elárulta, Pintér Attila személye sokat számított a klubváltásnál és egyre inkább otthon érzi magát hazánkban. "Szeretek Magyarországon játszani, négy éve futballozom itt és kezd a második otthonom lenni, úgyhogy nem kizárt, hogy itt fejezem be a pályafutásomat. Azt hiszem, Pintér Attila is bízik bennem, hiszen harmadszorra játszom majd a keze alatt és megtaláltuk a közös hangot, ez pedig megkönnyíti a közös munkát.

A világ végére is követném őt, ha ezt kérné és jó érzés, hogy jó kapcsolatban vagyunk, mellett megmutathatom mit tudok és fejlődni is van lehetőségem" - mondta Mevoungou.

A fogadóirodák oddsváltozásai alapján már a fogadók is hisznek a felcsútiak végső sikerében, hiszen már csak 25-szörös szorzóval fogadhatunk az Akadémia aranyérmére. Pintér Attila legénysége a IX. kerületben kezdi meg a bajnoki szereplést és a     alapján nem is reménytelenek a pontszerzésre, hiszen a Ferencváros sikerére 1.55-ös, az x2-re pedig 2.30-as szorzóval fogadhatunk a magyar állami fogadóirodánál.

[2538888] 2017-07-16 17:00:00 Ferencváros - Puskás Akadémiax;