Real Madrid

Ronaldo csalódottságát barátnője szívta meg

Drámai körülmények között ért véget vasárnap este a Real Madrid - Barcelona (2-3) spanyol bajnoki, az elvesztett El Clásico után a madridiaknak nem volt kedve bulizni.

Nagy napra készültek a Real Madrid futballistái és szurkolói vasárnap este, hiszen amennyiben megverték volna a Barcelonát hazai pályán, öt fordulóval a vége előtt gyakorlatilag bajnoknak mondhatták volna magukat.

Cristiano Ronaldo kedvese, Georgina Rodriguez gondolt is egy merészet, és a mérkőzés utánra partyt szervezett a portugál klasszis madridi otthonában, hogy az El Clásico után legyen hol folytatni az ünneplést.

Csakhogy jött Lionel Messi és a Barcelonában meglőtt 500. góljával kiénekelte a sajtot a madridisták szájából, a Bolha a 93. percben szerzett találata pedig nyílttá tette a bajnokság véghajráját.

Portugál sajtóhírek szerint Cristiano Ronaldo a mérkőzés után le is mondta a bulit és azt is megtiltotta barátnőjének, hogy a nagy meccsek idején hasonló gondolatai támadjanak. Rodriguez kisasszony és Ronaldo egyébként hét hónapja alkotnak egy párt és együtt nevelik a négyszeres aranylabdás gyermekét is.

Ronaldo reakciója érthető, a csapat vezéreként vélhetően teljesen úrrá lett rajta a csalódás, de azt se felejtsük el, hogy két évvel ezelőtt egy Atlético elleni 0-4 után óriási botrány kerekedett abból, hogy néhány csapattársával elment megünnepelni 30. születésnapját.

A Real Madrid számára szerdán jön az újabb feladat, a kiesés elöl menekülő Deportivo otthonába vizitál. A királyiak legutóbbi négy meccsüket megnyerték a Riazorban, ám Sergio Ramos, Pepe, Varane (?) és Bale nélkül azért nem vár rájuk könnyű 90 perc.

[2300845] 2017-04-26 21:30:00 Deportivo La Coruna - Real Madridx;
211384