Bulvár

Ronaldo reagált a förtelmes bronzszoborra

  • ivan

Beindult a mémgyár Cristiano Ronaldo madeirai bronzszobra után, a négyszeres aranylabdás klasszis kénytelen volt megszólalni a műalkotás miatt.

Cristiano Ronaldo élete újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen a szülőhelyén, azaz Madeirán található repülőteret átnevezték Cristiano Ronaldo Repülőtérre. Az ünnepélyes átadóra szerdán került sor, amelynek keretén belül a légikikötő egy Ronaldo-bronzszoborral is gazdagodott.

Csakhogy a műalkotás sokaknál kiverte a biztosítékot, sokan bizarrnak, mások szimplán bénának tartják az alkotást. Az internetes mémgyárakat sem hagyta hidegen a szobor, pillanatok alatt ellepték a világhálót a vicces képek.

A szerdai átadón természetesen ott volt Cristiano Ronaldo is, aki barátnőjével és édesanyjával érkezett az eseményre. A portugál válogatottban már 71 gólnál járó támadó ünnepi beszédében elmondta, óriási megtiszteltetésnek veszi, hogy ilyen gesztussal ismerte el szülőhazája. "Látni a nevemet egy repülőtéren valami egészen különleges, mindenki tudja, hogy büszke vagyok a hazámra és a szülővárosomra. Soha nem kértem ez senkitől, de nem szeretnék álszenteskedni, nagyon büszke és boldog vagyok. Tudom, hogy néhányan nem értenek ezzel egyet, de vannak olyanok is, akik szívesen emlékeznek majd erre a pillanatra" - fogalmazott CR7, aki a helyszíni beszámolók szerint maga is meglepődött a leleplezett bronzszobor láttán. A Real Madrid szupersztárja állítólag röviden csak annyi kommentárt fűzött a szoborhoz, hogy "nem kértem ilyesmit".

Ronaldo az ünnepség után nyomban repült is Madridba, hiszen a válogatott meccsek után hétvégén már újra klubcsapatában kell bizonyítania. A királyi gárda kétpontos előnnyel vezeti a spanyol bajnokságot a Barcelona előtt, vasárnap pedig az újonc Alavest fogadja a Bernabéu-ban.

[2300792] 2017-04-02 16:15:00 Real Madrid - Alavesx;