Bulvár

A Real Madrid beperelheti Gerard Piqué-t

A hírek szerint Florentino Pérez fontolgatja, hogy véget vet Piqué hadjáratának és beperli a Barcelona védőjét.

Újabb fejezetéhez érkezett a véget nem érő Gerard Piqué-Real Madrid párharc, ám könnyen lehet, hogy ez lesz az utolsó interakció a két fél között. Florentino Pérez, a Real Madrid első embere ugyanis azt fontolgatja, hogy a bíróságra megy a katalán hátvéd legutóbbi nyilatkozata miatt.

A kedd esti Franciaország-Spanyolország (0-2) találkozó után Piqué az újságíróknak az alábbiakat nyilatkozta:

"Nem vagyok híve azoknak az értékeknek, amelyeket a Real Madrid közvetít és képvisel, ugyanakkor vannak játékosok ott is, akikkel kifejezetten baráti viszonyt ápolok.

Amit azonban nagyon nem szeretek a Real Madridban, az az, ahogyan a legfontosabb embereik mozgatják a szálakat Spanyolországban. Nem szeretnék azonban vádaskodni, sem pedig Mourinho módjára hisztizni, de mindannyian tudjuk, hogyan is működik ez az egész Spanyolországban. Vannak egyenlőbbek a másiknál" - nyilatkozta Piqué.

Fotó: AS English

A válasz sem késett sokáig a másik oldalról, ám Piqué cimborája, Sergio Ramos nevetve ütötte el a kritikákat elmondva, bármit is mond Piqué, az nem csökkenti a klub érdemeit és 30 évesen már úgysem fogja senki megváltoztatni a katalán hátvéd hozzáállását. "Jól áll rajta a fehér mez, jobban is, mint a gránátvörös-kék, csak éppen ő ezt nem tudja még kezelni" - humorizált a Real hátvédje.

Mindazonáltal úgy tűnik, Florentino Pérez nem fogadta ennyire mosolyogva a kritikákat és a Corriere Dello Sport jelentése szerint fontolgatja, hogy bíróságra viszi Piqué mondatait.