La Liga

Hetekig nélkülöznie kell a fél védelmét a Barcelonának

Gerard Piqué és Jordi Alba is megsérült a Manchester City ellen, több hetet kell kihagyniuk.

Sima, 4-0-s győzelmet aratott szerdán a Bajnokok Ligájában a Barcelona együttese a Manchester City ellen. A sikerbe azonban némi keserédes íz is vegyült, hiszen Luis Enrique hetekre elveszítette két kezdő hátvédjét, Gerard Piqué-t, illetve Jodri Albát.

A középhátvéd még az első játékrész hajrájában sérült meg, egy ütközésnél a bokája fordult ki, ami miatt három hetet kell legalább kihagynia. Jordi Alba talán néhány nappal olcsóbban megúszta, neki is a lábával adódtak problémák.

Luis Enrique problémáit ráadásul tovább súlyosbítja, hogy ha a két játékos november 1-jére sem épül fel, akkor a szerdán kiállított Mathieu-vel már három bekk hiányzik majd hátulról, így az Etihadban igencsak felforgatott bekksorral állhat majd ki a katalán gárda. Az egyetlen jó hír, hogy Sergi Roberto játékra kész.

A Barcelona hétvégén a Valenciához látogat, amely ellen a legutóbbi négy meccsből csupán egyet nyertek meg a gránátvöröks-kékek. A Denevéreknél ráadásul az új impulzus, Cesare Prandelli győzelemmel mutatkozott be, így annak ellenére sem vár könnyű kirándulás a katalánokra, hogy csupán 1.40-es oddsot fizetnek rájuk a    .

[2300593] 2016-10-22 16:15:00 Valencia - Barcelonax;
211384