Elismerés

Ronaldo szerint riválisa is megérdemelte volna a díjat

Rendkívül szimpatikusan beszélt szomszédjáról Cristiano Ronaldo, miután megválasztották az év legjobbjának.

Kétségtelenül szenzációs éve volt Cristiano Ronaldónak, a Real Madrid klasszisának. A 31 éves támadó Eb-t nyert Portugáliának és a Bajnokok Ligája-trófea is összejött idén, így nem csoda, hogy az UEFA-nál magasan ő lett az év legjobb játékosa. Ronaldo azonban nem feledkezett meg "várostársáról", az Atlético Madrid balszerencsés klasszisáról, Antoine Griezmannról sem.

"Ő is megérdemelte volna az elismerést. Hihetetlenül peches éve volt, két döntőt is elveszített. De ettől függetlenül remek srác, remek futballista és egyébként a szomszédom. Megérdemelte volna, hogy ő legyen az év játékos és biztos is vagyok benne, hogy egy nap megnyeri. Remélem, hogy megnyeri!" - nyilatkozta Ronaldo, aki nem felejtett el köszönetet mondani a társaknak.

"Remélem, hogy az Aranylabdát is megnyerem majd, de először szeretnék ennek a trófeának örülni. Nagyon nyerni akartam és büszke vagyok rá. De természetesen hatalmas köszönettel tartozom klubtársaimnak és válogatottbéli csapattársaimnak is, nagyon sokat segítettek nekem" - mondta CR7, aki arról is beszélt, rendkívül különleges élmény lesz számára, hogy nevelőegyesülete, a Sporting Lisszabon ellen is pályára lép majd a Bajnokok Ligája csoportkörében.

Hétvégén a Real Madrid a Celta Vigót fogadja, ám Ronaldo ezt a meccset egyelőre még biztosan kihagyja. Mindez a bukikat nem hatotta meg, hiszen a királyi gárda így is óriási favorit, a hazai győzelemre 1.21-at kínál a   .

[2300522] 2016-08-27 20:15:00 Real Madrid - Celta Vigox;