NB I

Hittük volna, hogy ez a csapat lesz a favorit az ezüstre?

A Tippmixpro már a Videoton és a Debrecen elé helyezi a bajnokságot kitűnően indító Vasast.

Igencsak bekezdett a Vasas együttese az OTP Bank Liga 2016/17-es idényében. Az angyalföldi alakulat öt győzelem mellett csupán egyszer kapott ki, ráadásul trófeaként megszerezték a tavalyi első négy helyezett (!) skalpját is. Papíron tehát a piros-kékek szériája nem kéne véget érjen, hiszen most jönnek majd a könnyebben nyerhető mérkőzések. Talán ezt tekintve nem is csoda, hogy a magyar állami fogadóiroda már a második helyre várja őket.

Melyik csapat nyeri a bajnoki címet?
   
FTC 1.25
Vasas 10.00
Videoton 15.00
Debrecen 20.00
Újpest 20.00

Mint az látszik a     szorzóiból, a kétpontos hátrányban lévő Ferencváros bajnoki címéhez semmi kétség nem fér. Ezt persze mi nem bánjuk, hiszen tűkön ülve várjuk, hogy felvehessük gigantikus nyereményünket a szezon eleji, százezres fogadást követően. A dobogó harmadik fokára jelenleg a Videoton a favorit, noha a fehérváriak az MTK ellen egy igencsak megmagyarázhatatlan és érdekes vereséget szenvedtek kedden. Henning Berg fiait üldözi a Debrecen-Újpest-Honvéd trió 20-szoros szorzóval, közülük a két fővárosi együttes tűnik jelenleg meggyőzőbbnek.

Ha az oddsokból a kiesésre akarunk következtetni, akkor úgy tűnik, hogy a Gyirmót sorsa biztos (80.00), míg a buki a 11. helyre ugyanannyi esélyt ad a Paks-Diósgyőr-MTK-Mezőkövesd négyesnek (50.00, hogy ezek a csapatok bajnokok lesznek).

A hétvégi fordulóban bőségesen lesz okunk izgulni, hiszen vidéki derbire is sor kerül (Videoton-Debrecen), valamint az Újpest-MTK és a Diósgyőr-Vasas rangadók sem ígérkeznek unalmas 90 percnek.

2016-08-20;212
209575

Kattints a képre a játékhoz!