Bajnokok Ligája

Tartalékos, kicserélődött csapatok rangadóján a meccsterhelés dönthet

A szerdai játéknap talán legizgalmasabb mérkőzését a Villarreal és a Monaco játssza egymással.

Hatalmas csatát ígér a spanyol Villarreal és a francia Monaco összecsapása. A La Liga negyedik és a Ligue 1 harmadik helyezettje közül csak az egyik juthat főtáblára, márpedig ember legyen a talpán, aki esélyest tud kikiáltani a párosításból.

    1 x 2
Villarreal-Monaco 1.90 3.00 3.90

Kisebb helyzeti előnyben a vendégek lehetnek, hiszen a Monaco már túl van egy rendkívül nehéz párharcon a Fenerbahce ellen, ráadásul már a honi bajnokság is elrajtolt, így ők valamelyest jobban hozzászoktak a meccsritmushoz. Leonardo Jardim csapata alapos átalakuláson ment át a nyáron, több nagy név érkezett, viszont többen is távoztak. Jardim mesternek lesz gondja a kezdőcsapat összeállításával, Radamel Falcao ugyanis sérült és a 39 éves Morgan De Sanctis sem állhat kapuba.

Várható kezdőcsapatok
Villarreal (4-4-2): Asenjo - Bonera, Costa, Ruiz, Mario - Soriano, Santos, Ndiaye, Mauel - Pato, Borré
Monaco (4-4-2): Subasic - Sidibe, Raggi, Glik, Mendy - Fabinho, Moutinho, Dirar, Lemar - Carillo, Germain

A Villarrealnál szintén alaposan kicserélődött a keret, Roberto Soriano, Nicoal Sansone vagy épp Alexandre Pato érkezése sokat számíthat, míg a Manchesterhez távozó Eric Bailly vagy a Barcához visszatérő Denis Suárez nélkül nehezebb lesz a kezdőjét összeállítania a nemrég kinevezett Fran Escribának. Érdekes lehet a Villarreal kezdője, mert Roberto Soldado és Cédric Bakambu, a két kezdő csatár sérült, Cserisev szintén nem játszhat, ahogyan Jonathan dos Santos is maródi. Ráadásul a BL-keretbe még nem lett benevezve a már említett Espinoza és Sansone sem, így könnyen lehet, hogy a Sárga Tengeralattjáró a Borré-Pato kettőssel rohamozza majd a franciák kapuját.

Villarreal#esp-villarreal#10

A helyzeti előny a vendégek oldalán van minden tekintetben. Két ilyen kicserélődött keret esetében sokat számíthat, hogy a vendégek már játszottak tétmérkőzést, ráadásul a Villarreal zsinórban hat felkészülési találkozón nem tudott nyerni. Ezek azt mondatják velünk, inkább a vendégeknek áll a zászló.

hatharom.com-tipp: Döntetlen vagy Monaco
TippmixPro @1.70

 

 

 

[2335656] 2016-08-17 20:45:00 Villarreal - Monacox;
2016-08-16;42
2016-08-17;42