NB I

A Bundesliga 2-ből igazolt a Vasas

Az Armina Bielefeldtől igazolt védekező középpályást a Vasas. A 26 éves játékos kétéves szerződést kötött az angyalföldi klubbal.

Fotó: vasasfc.hu

A vasasfc.hu beszámolója szerint védekező középpályásként és középső védőként is bevethető játékos 1990. március 9-én született Würzburgban. A 186 centiméter magas, jobblábas játékos korábbi csapata a Bundesliga 2-es Arminia Bielefeld volt, ahol az idén nyáron lejárt a szerződése. Felix Burmeister leigazolását a piros-kékek német szakvezetője Michael Oenning szorgalmazta.Vancsa Miklós az aláírást követően elmondta:"A Vasas FC továbbra sem tett le egy csatár, köztük Mahir Saglik leigazolásáról, akit a múlt héten az SzTK elleni 9-0-ra megnyert mérkőzésen már láthattak a szurkolóink. A háttérben ez ügyben folynak a tárgyalások. Természetesen amint újabb fejlemény lesz, arról honlapunk azonnal beszámol"

A Vasas győzelemmel kezdte az új bajnokságot, miután Dunaújváros 1-0-ra legyőzte az Európa Liga selejtezőjében érdekelt MTK-t. A hétvégén újabb kemény erőpróba vár a csapatra, hiszen a tavalyi bronzérmes Debrecen látogat a Fáy utcába. 

[2253472] 2016-07-24 18:00:00 Vasas - Debrecenx;
209575