Bajnokok Ligája

Csak a csoda segíthet a PSV-nek Madridban

Nem sok érv szól amellett, hogy a holland PSV meglepetést okoz a formába lendülő Atlético otthonában.

Túlzás lenne azt állítani, hogy a szezon legjobb 90 percét produkálta az Atlético Madrid és a PSV a február végi első mérkőzésen. Griezmannéknak ugyan több helyzetük is adódott, de a ziccerek kimaradtak, így az eindhoveni arénában nem láthattak gólt a nézők. Vajon a Vicente Calderónban már le tudja gyűrni a Tico a hollandokat?

[2148503] 2016-03-15 20:45:00 Atlético Madrid - PSV Eindhovenx

Ha a két csapat formáját nézzük, nem a legjobbkor jön ez a visszavágó a vendégek számára, a spanyolok ugyanis kezdik visszanyerni formájukat, míg a Narsinghékra a hétvégén hatpontos csúcsderbi vár az Ajax ellen. Az utolsó négy bajnokiját behúzó Atlético fiatal tehetsége, Saúl Niguez bizakodóan beszélt az előttük álló feladatról: „Elszántak vagyunk a keddi meccsre, bízunk benne, hogy a jó formánk kitart a BL-találkozóra is. Annak ellenére, hogy nem lőttünk gólt a PSV ellen, az egyik legjobb meccsünk volt idén, és ami a legfontosabb, kapott gól nélkül lehoztuk a 90 percet” – elevenítette fel az odavágót a tehetséges támadó.

Atlético Madrid#esp-atletico_madrid#5

A hollandoknál Phillip Cocunek vélhetően csak az eltiltott Gaston Pereiróval kell számolnia, míg Simeone már régóta nem számíthat Savic és Tiago játékára sem. Mivel Eindhovenben is lényegesen veszélyesebben játszott az Atlético, szerintünk hazai pályán nem okozhat gondot nekik a PSV kiverése. Griezmannék az utolsó két bajnokijukat 3-0-ra nyerték otthon, és valami ilyesmi végeredményt prognosztizálunk kedd estére is. Országos 1-es!

A mérkőzést este ÉLŐ szöveges tudósításban közvetítjük oldalunkon!

hatharom.com-tipp: Atlético Madrid + Nem szerez mindkét csapat gólt
TippmixPro @1.75

 

[2148503] 2016-03-15 20:45:00 Atlético Madrid - PSV Eindhovenx;