Taktikai Zóna

Íme, Ferenczi Attila elvei a gyakorlatban!

  • gradessaint

A magyar fociállapotok legnagyobb kritikusának számító szakíró a Postás SE szervezésében tart gyakorlati bemutatót Budapesten.

Nem hiszem, hogy bárkinek be kellene mutatni Ferenczi Attilát, a magyar futball hányatott sorsú szakíróját. Többször megszólalt már nálunk is, rendszeres kommentelője és interjúalanya volt Taktikai Zóna című rovatunknak, és úgy egyáltalán, kevés nála nagyobb kritikusát ismerjük a jelenlegi fociállapotoknak.

Sokszor, sokak részéről felmerült már a kérdés, hogy milyen alapon beszél ő - ami az eddig kiadott szakkönyveinek számát és minőségét elnézve is óriási butaság, de ezt most hagyjuk -, nos, most itt az alkalom, meg lehet nézni: Budapesten tart futballszakmai előadást és gyakorlati edzésbemutatót a a Postás SE Labdarúgó Szakosztály szervezésében.

Az időpont: 2015. szeptember 6. (vasárnap)

Attila úgy tájékoztatott, mindenkit szeretettel és szívesen vár, edzőket, szurkolókat, szülőket, egyesületi vezetőket, és szimpla érdekelődőket egyaránt. Talán itt illik megemlíteni, hogy a rendezvény belépőköteles, egy jegy 3000 Ft-ba kerül.

Az előadássorozat célja a magyar labdarúgó kultúra feltámasztása, elődeink gondolkodási rendjének és ránk hagyományozott szellemi örökségének megismertetése.

Szintén fontos megemlíteni, hogy, aki a gyakorlati oktatáson is részt kíván venni, az mindenképp vigyen magával szerelést.

A hozzám eljuttatott program a következő:


Délelőtt:
Elmélet:
- - - A magyar futballtradíció és a folyamatmodellezett labdarúgás, valamint a belőlük levonható következtetések
Gyakorlat:
- - - Egy adott játékrendszer betanítása egy edzéssel
 
Délután:
Elmélet:
- - - Délelőtti elmélet folytatása
Gyakorlat:
- - - A délelőtt leoktatott játékrendszer betanítása más-más stílusban.
Bónusz program a végén:
- - - Kérdezz - felelek! Interaktív fórum.
 

Őszintén szólva ez nagyon is ígéretesnek tűnik, úgyhogy mindenkinek, akit picit is érdekel a futball szakmai része - esetleg maga is játékos/edző, vagy az szeretne lenni - melegen ajánlom. Attila a jelenlegi vitathatatlanul legjobb magyar szakíró, kiemelten érdekes lehet megnézni, hogyan néznek ki az elméletei a gyakorlatban.

Ja, és a végére a lényeg, a cím: 

Postás Sporttelep

1149 Bp. Róna u. 86-100