NB I

Itt, a legjobb tipp a Békéscsaba-Vasas meccsre!

  • hatharom.com

Újoncderbit rendeznek szombaton a Viharsarokban, naná, hogy van tippünk a Békéscsaba-Vasas meccsre!

A Békéscsba ismét gólgazdag meccset játszhat. - Fotó: facebook.com/1912elore

Pikáns mérkőzésre van kilátás szombaton Békéscsabán, ahol az NB I két újonca feszül egymásnak, hiszen az előző évad másodosztályú bajnoka, a Vasas teszi tiszteletét a Viharsarokban. Egyik fél sem kezdte jól az élvonalbeli pontvadászatot, és akkor még finoman fogalmaztunk, mivel mindkét csapat eddigi valamennyi találkozóját elbukta. A hazaiak ráadásul már a góllövéssel is hadilábon állnak, hiszen az első forduló óta képtelenek voltak betalálni az ellenfelek hálójába. Ennek ellenére mi mégis gólokra fogadunk.

[2005784] 2015-08-08 18:00:00 Békéscsaba - Vasasx;

Noha még csak a negyedik fordulót rendezik hétvégén, a sorozatos vereségek miatt az egy ponttal egyik fél sem menne semmire, hiszen már hárompontos hátrányuk van a bennmaradást jelentő 10. pozícióhoz képest a csapatoknak, vagyis mindkét gárda győzelemre játszik majd a hétvégén. Egyébként is, a szombatinál jobb alkalmat egyik fél sem találhatna az első győzelem megszerzésére, hiszen ki ellen gyűjtené be első három pontját, ha nem a tavalyi nagy riválisa ellen?

Arról nem is beszélve, hogy hiába került mind a Békéscsaba, mind a Vasas egy osztállyal feljebb, egyik gárda sem változtat harci modorán, avagy bátran támad, sőt olykor túlságosan is, ezért is szaladtak bele komoly vereségekbe. A két csapat előélete - az előző szezonban a Békéscsaba otthon 2-1-re legyőzte a Vasast, míg a fővárosban a piros-kékek nyertek 3-2-re -, jelenlegi produkciójuk, továbbá az eredménykényszer miatt úgy gondoljuk, hogy a felek hétvégi találkozóján könnyedén összejöhet minimum három találat, amelyre most kiváló szorzón fogadhatunk a bukmékereknél.

Fogadás a gólok számára - Békéscsaba-Vasas - a     szorzói
2,5 felett 2,5 alatt
1.80 1.80