Bajnokok Ligája

Teljesen elszálltak a Videoton esélyei?

Az első oddsok alapján hatalmas csoda kéne a fehérváriak továbbjutásához.

Akik megtekintették kedd este a Videoton-BATE Boriszov mérkőzést, ugyanazt állapíthatták meg, amit egy évvel korábban, amikor a Debrecen mérte össze erejét a fehérorosz bajnokkal. Ez a csapat egyáltalán nem egy félelmetes, legyőzhetetlen gárda. Technikailag nem túl képzettek, hajtós, rakkolós, kemény célfutballt játszanak, amely úgy tűnik, eredménnyel is párosul.

Habár nyugodt szívvel lehetett volna akár 0-2 is tegnap a végeredmény, a szerencse velünk volt a végén, így az 1-1-es állás biztatónak mondható. Az nem is kérdés, hogy idén kedden produkálta a legjobb 90 percét a piros-kék együttes az idényben, és ha képes lesz idegenben is legalább ennyi helyzetet kialakítani, akkor van esély a csodára.

BATE Boriszov Döntetlen Videoton
1.70 3.75 5.90

Ami a fogadóirodák szorzóit illeti, az odavágó előtt 1.44-es odds a BATE továbbjutására érthető módon csökkent, mint ahogyan a háromesélyes fogadás számai is korrektnek mondhatóak. Casoniék dolgát tovább nehezíti, hogy amíg ők egy pikáns rangadót játszanak szombat délután Miskolcon, addig a BATE ismételten csak a Videotonra koncentrál, 10-éig ugyanis nem lépnek pályára a bajnokságban. Ráadásul Juhász Roland kidőlése sem jött jókor.

Mi úgy véljük, hatból egyszer ez a Videoton a tegnap játékával nyerni tudna ez ellen a BATE ellen idegenben is. Más kérdés, hogy most csak egyetlen lehetősége van a Vidinek, ezzel kell élniük.

Melyik csapat jut tovább?
BATE Boriszov Videoton
1.22 4.50
[2039712] 2015-08-05 19:30:00 BATE Borisov - Videotonx;