Tipp

Az újjászületett Chicharito tovább keserítheti ellenfeleit

Boriszovban minimum egy gólt várunk Javier Hernándeztől, a Leverkusen támadójától.

Fantasztikus formában van Javier Hernández, a Bayer Leverkusen támadója. Stefan Kiessling formahanyatlása miatt a Borsócska becenévre hallgató mexikói korábbi pozícióitól eltérően, középcsatárt játszik a Leverkusenben. Mivel Kiessling el sem utazhatott Fehéroroszországba, minden bizonnyal most is végig fogja játszani Hernández a 90 percet, ráadásul a Leverkusennek nyernie kell Boriszovban, ha tovább akar jutni a legjobb 16 közé.

Hernández formájáról mindent elmond, hogy az utolsó négy bajnokin ötször talált a kapuba, emellett négy BL-találkozón négyszer volt eredményes, a BATE elleni hazai 4-1 alkalmával is betalált. Az újjászületett támadó ráadásul pihenőt is kapott a Frankfurt ellen, Roger Schmidt mester már a 62. percben lekapta őt a pályáról, miután két góljával eldöntötte a három pont sorsát.

Győzelmet várunk a Leverkusentől Boriszovban, akár három gólt is szerezhetnek a Gyógyszergyáriak idegenben is. Az biztos, hogy győzelemre fognak játszani Hernándezék, hiszen a pontvesztés egyet jelentene a kieséssel. Reméljük, a bombaformában lévő mexikói nem most áll le a gólgyártással.

hatharom.com-tipp: Javier Hernández gólt szerez a mérkőzésen
Odds: 2.60
Eddig éri meg: 2.40
Téterősség: 3/10