Bajnokok Ligája

Ennyire csak nem esélytelen a Vidi... vagy mégis?

A fogadóirodák oddsai talán kicsit elcsúsztak, így ha bátrak vagyunk, találhatunk értéket a fehérváriak sikerében.

Borzalmas szezonja van a Videotonnak, efelől senkinek nincs kétsége. A szurkolók elégedetlenek, hiszen az eredmények nem jönnek, a csapat kerete pedig nem kapta meg a megfelelő utánpótlást Nikolics Nemanja távozását követően. Azonban úgy tűnik, nincs minden veszve, hiszen a bajnokságban összejött az első győzelem, ráadásul a Bajnokok Ligájában sem reménytelen a Casoni-csapat helyzete.

   
  1 x 2
BATE Boriszov-Videoton 1.45 3.75 6.25

Az első mérkőzésből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, de ez a BATE Boriszov ugyanúgy nem tűnik verhetetlen csapatnak, ahogy nem volt az tavaly sem a Debrecen számára sem. Mégis a rutin és a profizmus meghozta nekik az eredményt egy szerencsés gól képében a Loki és múlt héten a Vidi ellen is. Az 1-1-es eredmény aggasztó, de nem reménytelen, és Bernard Casoni mester is bízik a továbbjutásban: "A BATE egy erős, szervezett csapat nagy európai kupatapasztalattal, ezt láthattuk a hazai mérkőzésen is. Ennek ellenére sok problémát okoztunk a múlt héten a fehérorosz együttesnek, most is ezzel a céllal jöttünk, na és persze azért, hogy kiharcoljuk a továbbjutást és ott legyünk a Bajnokok Ligája rájátszásában!"

Melyik csapat jut tovább?
BATE Boriszov: 1.16 Videoton: 5.00

Nem tarthatott a csapattal sem Juhász Roland, sem pedig Simon Ádám, felépült azonban Feczesin Róbert, akinek a játékára óriási szükség van, hiszen a fehérváriak legnagyobb problémája egyértelműen a gólhelyzetek kihasználása.

A Videoton 18-as kerete
Braniszlav Danilovics, Filip Pajovics, Szolnoki Roland, Heffler Tibor, Paulo Vinícius, Lang Ádám, Rémi Maréval, Fejes András, Kees Luijckx, Dinko Trebotic, Gyurcsó Ádám, Filipe Oliveira, Kovács István, Pátkai Máté, Feczesin Róbert, Mirko Ivanovszki, Alhassane Soumah, Sejben Viktor

Nehéz, de nem megoldhatatlan feladat áll a Videoton előtt a Boriszov Arénában, ahol egyébként már hétfő reggelre elfogyott az összes jegy. Ha a magyar bajnok erőt tud meríteni a múlt heti eseményekből, igenis van esély a csodára és bejuthat a BL-playoffba a csapat. Ehhez azonban gól, gólok kellenek.

hatharom.com: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro @2.15
[2039712] 2015-08-05 19:30:00 BATE Borisov - Videotonx;