NB I

Szélesi a Puskás Akadémiához igazolt - hivatalos

A Puskás Akadémia FC-ben folytatja pályafutását a 27-szeres válogatott védő, Szélesi Zoltán. A 32 éves futballista legutóbb az Újpestben játszott, de most szabadon igazolható volt, miután hetekkel ezelőtt távozott a lila-fehér klubtól.

Szélesi a Puskás Akadémiánál folytatja / pfla.hu

Szélesi Zoltán szerződtetésére azért volt szükség, mert a Puskás Akadémiát elképesztő sérüléshullám sújtja, különösen a védelem vált igen szellőssé, miután Margitics Andor, Lorentz Márton, Vaszilejosz Aposztolopulosz és Vaskó Tamás is hosszabb időre kidőlt. A volt Újpest-játékos egyelőre a nyárig szóló szerződést kapott.

„Benczés Miklós keresett meg a napokban - idézi fel Felcsútra igazolásának lépéseit Szélesi Zoltán. - Szerdán Felcsútra utaztam, megbeszéltük a részleteket, és hamar megegyeztünk. Örülök, hogy itt lehetek, és hogy Miklós számít rám a biztos bennmaradás kivívásáért folyó küzdelemben.”

Szélesi legutóbb március 26-án, a Pécs elleni Magyar Kupa-meccsen lépett pályára, az Újpest színeiben. Pénteken épp a baranyai csapat lesz a Puskás Akadémia vendége, így Szélesi ismét a PMFC ellen szerepelhet tétmeccsen.

[1609945] 2014-04-18 19:00:00 Puskás Akadémia - Pécsx;
144894