Premier League

Egy percig sem játszottunk jól - David Moyes

Váratlan vereséget szenvedett a Manchester United, amely 2-1-re kikapott otthon a West Bromwich Albiontól az angol labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának szombati meccsén.

Moyes nem lehetet büszke erre a szombat délutánra - fotó: AFP

A West Bromwich Albion 1984 után ismét legyőzte az angol bajnokságban a Manchester Unitedet, a birminghami gárda 18 nyeretlen meccs után tudott nyerni. Az Old Traffordon ráadásul még régebben, utoljára 1978-ban járt sikerrel. A hazaiak menedzsere, David Moyes szerint egész egyszerűen semmi sem sikerült együttesének.

"Rosszul játszottunk és rossz eredményt értünk el - mondta Moyes a Manchester United honlapjának. - Egy percig sem játszottunk jól, hiányzott a lendület és az intenzitás. A WBA megérdemelten nyert. Az első félidőben többet birtokoltuk a labdát, irányítottuk a játékot, de hiába, mert nem alakítottunk ki helyzeteket. Ha mégis sikerült, akkor nem éltünk vele. A szünet után számos lehetősége volt a WBA-nak, az egyenlítést hajszoltuk, ellenfelünk kontrázhatott. Több támadom is játszott, de nem sikerült területet nyitni. Nem mehetünk el szó nélkül az eredmény mellett, viszont sok meccs van hátra, próbálunk javítani."

[1474213] 2013-09-28 16:00:00 Manchester United - West Bromwich Albionx;