Premier League

Megszerzi-e első győzelmét a Chelsea?

  • hatharom.com

A bajnokcsapat idei első Premier League győzelmét szerezné meg vasárnap Birminghamben.

Első idei győzelmére hajt a Chelsea.

Igen pocsékul kezdte a bajnokságot a Chelsea, hiszen a Swansea ellen hazai pályán csak 2-2-es döntetlenre volt képes, majd múlt héten a Manchester City elleni rangadón 3-0-ra kikapott. José Mourinhónak ezek után főhet a feje, hiszen a nagy riválissal szemben két forduló alatt már ötpontos (!) hátrányra tettek szert a londoniak, avagy vasárnap győzelmi kényszerben lépnek pályára Birminghamben.

A West Brom a tavalyi szezonban fenomenális játékkal 3-0-ra győzte le a Kékeket, azóta viszont nagyot fordult a világ. A hazaiak hiába igazoltak zseniális támadókat, a WBA még gólt sem lőtt a bajnokságban, sőt az újonc Watford ellen az a szégyen esett meg a csapattal, hogy kaput eltaláló lövés nélkül (!) hozta le a meccset Tony Pulis együttese. A gárda védekezése pedig meg sem közelíti az előző szezonbeli szintet, amivel a birminghami alakulat kiharcolta a bennmaradást.

[1988738] 2015-08-23 14:30:00 West Bromwich Albion - Chelseax

Ahogy fentebb írtuk a vendégek sem állnak túl fényesen a bajnokságban, de öröm az ürömben számukra, hogy Thibaut Courtois eltiltása lejárt, így visszatérhet a kapuba, igaz, a múlt heti vereség, és a walesiek ellen pontvesztés egyáltalán nem Asmir Begovicnak köszönhető, aki bravúrt bravúrra halmozott.

A Chelsea a gyászos rajt ellenére egyértelműen jobb csapat, mint a WBA és, ha komolyan gondolja a címvédést a Premier League-ben, akkor csak és kizárólag a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény José Mourinhóék számára. A portugál mester vélhetően ezt a játékosokba is belesulykolta a héten, és a West Brom kiábrándító játékát elnézve hatalmas meglepetés lenne, ha a Kékek nem szereznék meg első bajnoki győzelmüket vasárnap a Hawthornsban.

Háromesélyes fogadás a mérkőzésre - a     szorzói
West Bromwich Döntetlen Chelsea
5.40 3.60 1.62
[1988738] 2015-08-23 14:30:00 West Bromwich Albion - Chelseax;