La Liga

Cristiano Ronaldo boldogtalan, távozni akar Madridból

Megoldódott a vasárnap esti rejtély, kiderült, miért nem ünnepelte meg góljait Cristiano Ronaldo. A Real Madrid klasszisa nem érzi jól magát a klubnál, távozni szeretne a spanyol fővárosból.

Habár Cristiano Ronaldo két góllal járult hozzá vasárnap a Real Madrid győzelméhez, de a portugál klasszis egyik találatát sem ünnepelte meg. Sőt, meglehetősen lehangoltnak, szomorúnak tűnt. Az AS és a Marca hétfő reggelre kinyomozta az okokat: Ronaldo szombaton arról informálta a madridi elnököt, Florentino Perezt, hogy nem érzi jól magát a klubnál, boldogtalan és távozni szeretne. Úgy véli, nem kap megfelelő támogatást, ráadásul megromlott a viszonya néhány csapattársával. A helyzetet bonyolítja, hogy pénteken lezárult az átigazolási időszak, vagyis a nyalka sztárnak egyelőre nincs más választása, maradnia kell.

Cristiano Ronaldo

Ronaldónak 2015-ben jár le a szerződése Madridban, ahol egyelőre nem reagáltak hivatalosan az ügyre. Az AS és a Marca szintén csak találgatja a valódi okokat, így csak annak hihetünk, amit vasárnap láttunk: Ronaldo két gólt lőtt, ám olyan lelombozott volt, mintha a saját kapujába talált volna...

 

  • Real Madrid - Granada 2012-09-02 19:50:00