EURO 2012

Megtaláljuk a spanyolok gyenge pontjait - Prandelli

A Fiorentina egykori edzőjét, az olasz válogatott jelenlegi szövetségi kapitányát a spanyolokról és Balotelliről kérdezték a hivatalos sajtótájékoztatón. Ő megvédte játékosát, és kilátásba helyezte, hogy nem lesznek majd annyira defenzívek a döntőben, mint tették azt még a szintén a spanyolok elleni első csoportmeccsükön.

Prandelli szerint bár nehéz volt az elmúlt két hónap, de ,,fizikálisan és mentálisan egyaránt erősebbek vagyunk most, mint az első meccsünk idején. Csak egy napunk van arra, hogy felkészüljünk a meccsre, de ennyi idő alatt is meg kell találnunk a spanyolok gyenge pontjait. Ők a világ- és Európa-bajnokok, például szolgálnak mindenkinek, aki ezt a játékot műveli, de mi fejlődtünk, ezért nem szabad félnünk tőlük. Elég erősek vagyunk hozzá, hogy felvegyük velük a versenyt."

A spanyolokon kívül Balotelliről kérdezték az olasz főnököt, aki meglepően a következőket nyilatkozta: ,,Edzettem Adrianót, Adrian Mutut, Antonio Cassanót és Balotellit. Nehéz velük bírni, de a feladat érdekesebb és lebilincselőbb is. Ez a fajta játékos hűségesebb, mint az, amelyik csak azt képzeli magáról, hogy győztes típus, de igazából nem az."

Az Európa-bajnokság vasárnapi döntőjében Spanyolország Olaszországgal mérkőzik meg vasárnap 20:45-től Kijevben. A mérkőzésről élő szöveges tudósításban számolunk be a hathárom.hu-n.

  • Spanyolország - Olaszország 2012-07-01 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!