Olasz foci

Ismerős Berlusconi-ajándék a Milan szurkolóinak

Az olasz bajnokságban a második helyen végző piros-feketék visszautasították a Paris Saint-Germain 46 millió eurós ajánlatát a brazil Thiago Silváért. Massimo Allegri vezetőedző szerint ez Silvio Berlusconi klubelnök nagy ajándéka volt.

Silvio Berlusconi, a klub elnöke pénteken egy televíziós interjúban árulta el, hogy a francia Paris Saint-Germain ajánlott akkora összeget a játékosért, amelyet védőért még nem fizettek a futballtörténelemben.

Berlusconi nem adja el sztárjait, de vajon ez elég lesz-e az üdvösséghez?

"Megnéztük a lehetőségeinket, hogy adott esetben kivel tudnánk pótolni Thiago Silvát, de nem lenne megfelelő helyettese" - mondta akkor Berlusconi, aki 46 milliós, átigazolás rekordot jelentő ajánlatott dobott vissza a franciáknak.

A milánóiak vezetőedzője, Massimo Allegri szerint a brazil védő megtartása hatalmas siker is egyben. "Ez egy rendkívül nehéz döntés volt Berlusconi részéről, aki ezzel egy nagy ajándékot adott a csapatnak és a szurkolóknak" - mondta a szakember a Sky Sport Italiának. "Ibrahimovic is marad, kiváló szezonja volt, 28 gólt szerzett. A klub úgy döntött, hogy nem szedi szét a csapatot, hanem folyamatosan építkezik"- mondta Allegri, aki azonban azt nem árulta el, hogy kikkel akarnak erősíteni.

"A csapatunk már majdnem teljes, de az átigazolási piac augusztus 31-én nyitva lesz, és addig még bármi megtörténhet".

Berlusconi visszatérése utáni első nyilatkozataiban még arról beszélt, hogy az együttest jelentősen meg kell erősíteni, mivel megengedhetetlen, hogy a Bajnokok Ligájában nem tud eredményt felmutatni. A korábbi miniszterelnök célkitűzése nem változott, de egyelőre még egyetlen jelentősebb igazolást sem jelentettek be, noha a Milan csapatától legalább fél tucatnyian távozhatnak a nyáron:  Alessandro Nesta, Clarence Seedorf, Gennaro Gattuso és Filippi Inzaghi jövőre már biztosan nem lesz tagja a gárdának.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!