EURO 2012

Rosicky megsérült, de számítanak rá a lengyelek ellen

  • MTI

Sérülés miatt kellett a cseh-görög labdarúgó-mérkőzés félidejében lecserélni Tomás Rosickyt, a csehek csapatkapitányát az Európa-bajnokságon.

Rosicky játéka kulcskérdés lehet a mindent eldöntő lengyel meccsen 

"Tomás az Achilles-inára panaszkodott, s Michal Bílek szövetségi kapitány az orvosok tanácsára jobbnak látta, ha lecseréli őt" - jelentette kedden a cseh közszolgálati televízió riportere.

Hivatalosan Rosicky egészségi állapotáról eddig semmit nem közöltek. A televízió úgy tudja: a játékost szakorvosok vizsgálják meg, hogy megállapítsák, konkrétan mi okozza a fájdalmait.

Bílek röviden csak annyit közölt, hogy szombaton a lengyelek elleni mérkőzésen számol Rosicky játékával. A középpályásnak már az Eb előtt is voltak problémái az Achilles-inával.

EURO 2012
A csoport, 2. forduló
Csehország-Görögország 2-1 (2-0)
Wroclaw, 41.106 néző, v.: Stéphane Lannoy (francia)
gólszerzők: Jiracek (3.), Pilar (6.), illetve Gekasz (53.)
sárga lap: Rosicky (27.), Jiracek (36.), Kolar (66.), illetve Toroszidisz (34.), K. Papadopulosz (56.), Szalpingidisz (57.)
Csehország: Cech - Gebre Selassie, Sivok, Kadlec, Limbersky - Hübschman, Plasil - Jiracek, Rosicky (Kolar a szünetben, Rajtoral 90.), Pilar - Baros (Pekhart, 64.)
 
Görögország: Halkiasz (Szifakisz, 23.) - Toroszidisz, Kacuranisz, K. Papadopulosz, Holebasz - Fotakisz (Gekasz a szünetben), Maniatisz, Karagunisz - Szalpingidisz, Szamarasz, Fortunisz (Mitroglu 71.)
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!