NB I

Oláh mellett Prukner is visszatérhet Kaposvárra

A kaposvári klubvezetés hamarosan bejelentheti, hogy Prukner László irányítja újból a Somogy megyei együttest.

Mint ismert, Sisa Tibor nem hosszabbította meg a lejáró szerződését a kaposvári csapatnál, így a vezetőknek új tréner után kell nézniük.

"Prukner Lászlóval személyesen is felvettem a kapcsolatot, és a héten már kétszer tárgyaltunk az esetleges közös jövőről – mondta a rakoczifc.hu-nak Illés János ügyvezető. - Az egyeztetések még nem értek véget, de várhatóan napokon belül pont kerül az ügy végére."

A kaposváriakhoz kapcsolódó hír még, hogy a Rákóczi színeiben kezdi meg a felkészülést az a négy játékos, aki az elmúlt időszakot kölcsönben máshol töltötte. Vagyis edzésre jelentkezik majd Oláh Lóránt, Sergej Alexejev, Házi Bence és Vadas Zalán is.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!