NB II

Íme a tippünk az NB II zöld-fehér csatájára

  • varin

A Győr és a Rákóczi is vereséggel kezdett, itt az idő a javításra.

Aligha gondolták akár Győrben, akár Kaposvárott, hogy a bajnokságot vereséggel kezdik, hiszen az ETO ellenfele a gyengécske Ajka, míg a somogyiaké a szintén igencsak hektikus Szpari volt. Ám a két gárda együtt is csak egyetlen gólra volt jó, így a második körben már illene elkezdeniük a pontgyűjtést.

{"headTitle":"Győri ETO-Kaposvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-05 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győr","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Kaposvár","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A játékkal viszont egyik oldalon sem lehettek elégedettek, hiszen mind a Nyíregyháza, mind az Ajka simán ledominálta az ellenfélt. Különösen a győri játék volt aggasztó a beszámolók alapján, többször Gundel-Takács Bence mentette meg a csapatot a góltól. Pedig Tuifel Péter csapatáról továbbra is elmondható, hogy igencsak erős legénység, elég ha csak mondjuk Priskinre, Liptákra, Fejesre vagy Forróra gondolunk, akiknél nem hiány az NB I-es rutin sem.

Nyerj fogadótőkét a tippjeiddel!

A Rákóczi esetében már az első kört megelőzően leírtuk, hogy a keret igencsak meggyengült, ennek pedig nyomát is láthattuk az első fordulóban. Látva Waltner Róbert legénységét, a visszajutás nem tűnik reális forgatókönyvnek, de talán nem is cél a csapatnál. Jó hír azonban, hogy sikerült megszerezniük a szabadon igazolható Nemanja Andricsot, aki legutóbb éppen Győrben futballozott, ám az azért kérdéses, hogy egy nappal a szerződés aláírását követően játszani tud-e új csapatában a belgrádi születésű támadó.

Az oddsok nagyjából hűen tükrözik az erőviszonyokat, valamivel esélyesebb a győri együttes. Nálunk jelenleg Priskinék tűnnek a jobban összerakott, erősebb csapatnak, így az ő győzelmüket favorizáljuk, a döntetlen kizárásával.

{"headTitle":"Győri ETO-Kaposvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-08-05 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győr DNB","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3374642] 2020-08-05 19:00:00 Győr - Kaposvárx;