Átigazolás

Sir Alex Ferguson egy 18 éves chilei támadót igazolt

A Manchester United 3 millió fontért szerződtette az Universidad de Chile csapatából a 18 éves Angelo Henriquez-t.

Sir Alex új felfedezettjével Ugyan már Európában mindenki a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokság lázában ég, Angliában a menedzserek és ügynökök továbbra is a keretek megerősítésén fáradoznak.

A Premier League második helyét megszerző Manchester United ugyan hivatalosan még nem jelentette be, de szerződtette a 18 éves Angelo Henriquezt.

A chilei fiatalember idén 18 mérkőzésen jutott szóhoz klubcsapatában, az Universidadban, ez idő alatt pedig 12 gólt is termelt.  Ő volt a márciusi U-17-es vb sztárja is, ahol négy meccsen három találatot jegyzett.

A 18 éves Henriquez egyelőre még nem csatlakozott a Vörös Ördögökhöz, mivel együttesével a Libertadores-kupa elődöntőjében is érdekelt, ahol az argentin Boca Juniors lesz majd az ellenfél.

Nem Henriquez az első "ismeretlen" igazolása Sir Alexnek, hiszen a mexikói Javier Hernandezről sem lehetett tudni sokat mindent Európában, mára azonban más lett a helyzet.

A Manchester United a héten jelentette be Sindzsi Kagawa szerződtetését a Borussia Dortmundtól, az angol sajtó szerint pedig Luka Modricért is ajánlatot tehet.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!