FA Kupa

Fogadáskészítős tippünk van a Manchester United kupameccsére

A Vörös Ördögök a Nottingham otthonába látogatnak az FA Kupa keretén belül szerda este.

Szerdán zárulnak az FA Kupa nyolcaddöntői, a megrendezésre kerülő négy találkozó közül pedig mostani írásunkban a Nottingham-Manchester United csörtével foglalkozunk. A bukmékereknél a vendégek számítanak esélyesebbnek, sikerüket ugyanis átlagosan 2.25-szörös pénzért mérik háromesélyben.

Csapathírek

A Nottingham felemás passzban várja a hétközi kupacsatát, ugyanis az elmúlt három tétmeccséből kettőt elveszített, vagyis csak egyet nyert meg. Igaz, a Newcastle (2-3) és szombaton az Aston Villa (2-4) alakulataitól kapott ki, amik vállalható vereségek voltak, győzelmét pedig a West Ham (2-0) ellen szerezte meg. Mindezen eredményeket a Premier League-ben érte el, ahol a 17., még éppen nem kieső helyen tanyázik a táblázaton, s négy pontot vert a 18., tehát már kieső pozícióban lévő Lutonra.

A kupában eddig rendre újráztak a hazaiak, a Blackpoollal otthoni környezetük után idegenben sem bírtak, de végül a második meccs ráadásában kijött, hogy jobbak, mint harmadosztályú ellenfelük. Az előző kanyarban pedig a másodosztályú Bristol City ellen ismételtek, de ott már büntetőkig mentek, ahol nem hibáztak, míg ellenfelük igen, így jutottak el a legjobb 16 közé.

Hiányzók terén biztosan csak Wood és Tavares játékára nem számíthatnak, míg Aina, Sangaré és Boly szereplése kérdéses szerda este.

[4414637] 2024-02-28 20:45:00 Nottingham Forest - Manchester Unitedx;

A manchesteriek komoly életjeleket mutattak magukról az elmúlt hetekben, egészen szombatig, amíg hét meccses veretlenségi sorozatot tudtak felmutatni, méghozzá úgy, hogy azon intervallumban hatszor nyertek, s mindössze egyszer ikszeltek. Akkor azonban a Fulham együttesét fogadták az Old Traffordon, s meglepetésre 2-1-es vereséget szenvedtek a PL keretén belül. A zakónak köszönhetően maradtak ugyan a hatodik helyen, de már nyolc pontra vannak a negyedik pozíciótól a tabellán.

A kupában eddig nem volt megoldhatatlan feladata Ten Hagéknak, ugyanis először a harmadosztályú Wigan otthonában nyertek (2-0), majd a negyedosztályú Newport (4-2) sem okozott gondot számukra, még házon kívül sem.

Kimaradók terén viszont rosszabb a helyzet náluk, mint szerdai ellenfelüknél, a hírek szerint Shaw, Martínez, Martial, Malacia, Hojlund, Mount és Wan-Bissaka szolgálataira sem számíthat a holland menedzser.

Mire érdemes fogadni?

A felek az idei szezonban már kétszer is találkoztak, az Old Traffordon a Manchester United nyert 3-2-re, még augusztus végén, majd december utolsó előtti napján a Forest 2-1-re győzött a City Groundon, ahol ugye most is összemérik tudásukat a gárdák.

A hazaiak Nuno Espírito Santo érkezése óta (már a december végi egymás ellenin is a portugál irányította a Nottinghamet) egyértelműen jobban teljesítenek, a vendégeknél hiányzik a gólzsák Hojlund, aki már szombaton sem szerepelt, avagy könnyedén lehet egy szoros meccs ez a felek közt, avagy egy igazi kupacsata van kinézőben.

Mindezek tükrében, valamint, hogy ettől a körtől nincs újrajátszást, avagy döntetlen esetén hosszabbítás és büntetők következnek, fogadáskészítővel tippelnénk a találkozóra. Úgy véljük, hogy, ha veszít is a Forest, maximum egy góllal teszi, így +1,5-ös ázsiai hendikeppel ráfogadunk, amely mellé a több, mint 3,5 büntetőlapot húzzuk be. Ezt a lapmennyiséget (valamint a hendikepet is) lehozták a felek az idei találkozóikon, amelyet tovább erősít az a tény is, hogy a spori az a Kavanagh lesz, akitől nem áll távol, hogy színesen vezesse a meccseit, főleg ha egy kupatalálkozóról van szó.


✅ Tipp #1: Nottingham +1,5 (ázsiai hendikep) + Több, mint 3,5 büntetőlap @1.72

Fogadási határidő: február 28. 20:45