Premier League

Meglövetjük a Lutont a United ellen, de nem úgy, ahogy gondolod

Négymeccses győzelmi sorozatból érkezik a Manchester United a kiesés elől menekülő újonc otthonába.

Vasárnap két Premier League találkozót rendeznek, mi pedig a Luton-Manchester United találkozót vesszük górcső alá. A Vörös Ördögök felfelé ívelő pályán érkeznek az újonchoz, de novemberben hazai pályán is megszenvedett a vasárnapi rivális ellen.

Wolves, West Ham és Aston Villa. Ezzel a három bajnoki sikerrel érkezik a Manchester United a Luton otthonába, ami mindenképp biztató a szezon utolsó harmadára fordulva. A Vörös Ördögök hátránya jelenleg nyolc pont a negyedik helytől, de egy esetleges győzelemmel ez máris öt pontra faragható, ami mindenképp lőtáv, pláne a hektikus formában levő Aston Villa ellen.

Egyre több sérült tér vissza Erik ten Hag csapatába, talán ez is a jobb eredmények egyik oka, de hozzá kell tenni, hogy játékban még továbbra sem képes dominálni a United, így sima meccsre most sem lesz kilátás. Hojlund formajavulása azonban mindenképp biztató, legutóbbi öt meccsen ötször talált be a dán, márpedig nagyon kellett már egy gólerős játékos ennek a csapatnak.

A Luton az elmúlt hetekben több erősebb rivális orra alá is borsot tudott törni. A Brighton 4-0-ás (!) legyőzése mellett a Newcastle-lel szemben egy 4-4-es thrillert is összehozott. A legutóbbi fordulóban viszont hazai pályán 3-1-re kikapott a Sheffieldtől, ezzel épphogy a vonal felett vannak Rob Edwards tanítványai a Premier League-ben.

Hiányzók mindkét oldalon lesznek, a hazaiaktól Andersen, Lockyer és Nakamba nem játszhat, míg a United részéről Malacia, Martial, Martinez, Mount és Wan-Bissaka nem bevethető, míg Luke Shaw játéka kérdéses, bár jó eséllyel tudja vállalni a játékot az angol hátvéd.

Mire érdemes fogadni?

A Luton mostanában többször is kimutatta foga fehérjét, mi inkább azoknak a meccseknek hiszünk, mintsem a Sheffield elleni 1-3-nak. A United védelme továbbra sem az igazi, a Luton pedig szeret távolról próbálkozni, mindez pedig egy speciális fogadás felé visz minket.

A hazaiak legalább 13-szor megpróbálhatják célba venni Onana kapuját, hiszen hazai pályán egyértelműen képes lövőhelyzetekig eljutni az újonc, a legutóbbi öt meccsén pedig mondhatni simán lépte át ezt a line-t, pedig játszott többek közt a Chelsea, a Newcastle és a Brighton ellen is. A United csapat szintű védekezése pedig messze nem olyan stabil, hogy ne lehessen zavarba hozni. 


✅ Tipp #1: Luton kapura lövései 12.5 felett @1.75

Fogadási határidő: február 18. 17:30

[4193775] 2024-02-18 17:30:00 Luton Town - Manchester Unitedx;